UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір хто губив багаж підскажіть за скіки часу вернули
-
Привіт хто може допомогти зроботою калгари
-
Всім привіт! У нас залишився комп'ютерний стіл та стілець від власників квартири. Стан задовільний. Можливо комусь потрібно. Безкоштовно. ПП якщо цікавить.
-
Если телуса файбера нету, то в целом все одно и тоже. У меня oxio 150/15, вечерами слабый для гейминга но для бытовых потребностей за глаза. 71$ Если решитесь на него, могу кинуть промокод 1 месяц будет бесплатно
-
Хто скільки платить за дом інтернет ? Думаю що краще підключити
-
Мій розробник трошки криворукий... Збережено "Є тут мастер перукарні чоловічої?Треба підстригтися ,але не хочу звертатися до місцевих,бо не подобається як вони стрижуть." до категорії форум
-
Так, є така інформація, що з кінця жовтня дітей перестали вклеювати в паспорт батьків. У вашому випадку або подавати дитину по свідоцтву про народження додаючи лист з поясненням, що нема змоги зараз отримати паспорт і з проханням видати дитині SJTD (Single Journey Travel Document) і летіти в Канаду по цьому документу, або замовляти дитині в консульстві України паспорт (на даний момент термін виготовлення може сягати до 4х місяців) і вже тоді подавати паспорт дитини на візу по CUAET.
-
50$ за квартиру🙈
-
Особисто звертався.
-
instagram.com/tattoo.art.anya?igshid=YmMyMTA2M2Y= роботи подобаються, але особисто ще не зверталсь
-
@iren_tattoo.art рекомендую.