UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тільки вихователем і то важкий і довгий процес також
-
Привіт, мені 21 рік. Приїхав до Канади 4 місяці тому, активно шукаю роботу на повний робочий день в будь-якій зі сфер, маю досвід роботи касиром, також працював на складі, гарно розбираюсь у комп’ютерній техніці, адміністратор з досвідом роботи 1,5 роки. Можу працювати як за готівку, так і за договором. Сильний фізично. Швидко вчуся і добре працюю в команді. Хто має якісь пропозиції або ж знає де і як знайти роботу напишіть будь ласа.
-
Амінь 🙏
-
То добре направили, бар - це хороше місце для медитавного споживання пінних солодових напоїв
-
Ответил в личные сообщения
-
Нажаль ні
-
А ECE достатньо, щоб можна було працювати вчителем?
-
Намечался, но сказали идти в бар 😁
-
Хтось ще купував квитки на Металіку в серпні? 🌚
-
В Тим Хортонс и Венди вообще ходить нельзя, там, по-моему, все несъедобное и непитьевое 🙈😁
-
403 870 9096 - Патриция Эту мебель на фото продают люди! Комод - 150 Стол/стулья/сервант - 100 Полка - 70
-
Матрас квін + бокс - БЕЗКОШТОВНО Матрас квін ( тонкий ) - БЕЗКОШТОВНО Журнальний стіл - БЕЗКОШТОВНО Комод+ дзеркало - БЕЗКОШТОВНО Є можливість доставки вам додому , або самовивіз Acadia
-
Мои латинские друзья пьют такой, в латинском магазине возле Чинука берут
-
403 870 9096 - Патриция Эту мебель на фото продают люди! Комод - 150 Стол/стулья/сервант - 100 Полка - 70
-
Матрас квін + бокс - БЕЗКОШТОВНО Матрас квін ( тонкий ) - БЕЗКОШТОВНО Журнальний стіл - БЕЗКОШТОВНО Комод+ дзеркало - БЕЗКОШТОВНО Є можливість доставки вам додому , або самовивіз Acadia
-
-
Как обычная жареная картошка может относится к тоске по прошлому? Риторический вопрос, если что.
-
Нє, але часто не даєш їм вщухати 🌚🤭
-
Мать, якщо у тебе це ніяк не співвідноситься, бо ти кожен вечір лупиш смажену бульбу, то це не значить, що у всіх інших людей так само
-
@Levros96 і це я срачі влаштовую?)
20 Jan 2023, 19:11
308373/375857
4 minutes ago