UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та Менсон зараз знову десь піде і все видалять
-
Привіт усім. Працюю в Телус. Зараз є чудова пропозиція на мобільний зв'язок. $34 за 50ГБ, безлім дзвінки і смс по Канаді, безлім смс в Україну, без плати за активацію. Пишіть в лс і зможу підключити☺️
-
потім я то все видалив, щоб Нік мені по шапці не нахлопав
-
В ліс сходити без спрея проти ведмедя
-
на що вона почала мілко агритися, а ми з неї потішатися, як то заведено
-
ми їй популярно пояснили, що вона вкотре несе нісенітниці і не має жодних логічних ланцюжків у своїй доповіді
-
пані Деліріум стверджувала, що то не повязані речі і людина не може мати ностальгії по картоплі, бо ж її можна кожного дня собі взяти та посмажити)
-
Со своей картошкой...🙄 та уже все... кто не успел, тот опоздал.
-
про смажену картоплю та її відношення до ностальгічних спогадів
-
Ні про шо 😒 аматори...
-
Здається з 1 червня 2 Bedrooms Townhouse - 1200 ft2 $2,300 115 Sagewood Drive Southwest Airdrie, AB www.rentfaster.ca/532833
-
+17809524645 Працює на виїзд або з дому, за ключ з чіпом але без сигналізації просить 220, краще що знайшов наразі
-
Добрий день, я вчуся в 10 класі тут у Калгарі, володію англійською мовою та навичками першої допомоги (CPR). Шукаю будь яку парт-тайм роботу, розгляну будь які варіанти
-
Усім привіт Завтра буде Ярмарка вакансій в bmo центрі (вікторія парк) Я буду допомагати робити сім карти для новоприбулих/змінювати тариф: 29$ 20 гіг 34$ 40 гіг 🔥Також для тих хто з собою візьме ворк перміт знижка доп знижка 10$ на 3 місяці (для нових клієнтів fido) Також буде подарунок 🎁 - гіфт карта на 50$ Деталі в лс Столик wow mobile
-
Можно пользоваться словарем, если значение каких-то слов неизвестно А не плакаться потом в чате, что «вот я ей показал и рассказал ух какой я герой»
-
Выписка с банка должна помочь
-
Дайте номера наших в страхових компаніях, потрібно страховку на автомобіль, дякую
-
Спасибо, попробую
-
на indeed искали вожатого для лагеря, можешь попробовать
-
- плакаться в чате - рассказал что герой - плакаться=/=розповідь про героїзм - щось мені ще стелить про використання словника 🤭
20 Jan 2023, 19:11
308439/375778
4 minutes ago