UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Без досвіду зараз на indeed є пропозиції
-
Принтер HP deskjet 2734e -30 cad 📍 Airdrie
-
Без досвіду були door to door Solar energy з зп від 0$, та life insurance що всім кажуть що подзвонять але фіг там, мені вони ж те саме на двох попередніх ярмарках казали. Ще були security, там треба тільки сертифікат і wp
-
Продам люльку в хорошем состоянии, пользовались всего 2 мес. 80 Cad. Самовывоз SE
-
Так-так) вони там файне навчання на ярмарку обіцяли
-
Віддам безкоштовно з самовивозом Palermo way 2108 Calgary
-
И потом самому́ стать драконом?
-
Доброго дня 😁 Потрібно 1 людину на покраску 4 кімнат . 100$ кеш Робота буквально на 6,7 годин . Валики , краску , всі абсолютно інструменти Надаю . Потрібна допомога тому , що сам не впораюсь . Будь ласка звоніть 368-399_6109
-
Orthopedic queen ‘mattress with topper 100$
-
TV $30
-
👨💻 Проста офісна робота за комп'ютером 💸 Конкурентоспроможна заробітна плата (фіксована ставка) 📍 Іспанія (переїзд і житло оплачуємо ми) ✍️ Пишіть у приватні повідомлення для отримання деталей
-
Привіт ..моя сусідка продає свій телевізор за 40 доларів і матрац queen за 100 доларів ..напишіть мені, якщо ви зацікавлені Забирать у Бріджленд сьогодні до 23:00
-
Тоже плохая игра, но сильно казуальная.
-
Играл в лол
-
И сейчас плагиаты, комментирую как активный игрок доты 2 с 20к часов
-
Надеюсь потом из подвала всё таки выпустили 😅
-
Привет. Кто-нибудь подскажет где лучше всего сделать forklift сертификат? Спасибо
-
Так получилось, что я не играл в доту в Стиме, только ещё как кастомная карта в Варкрафте. В лол играл практически с момента выхода, так и не смог перейти на новую доту:-0
-
Ну вообще это больше тыкнул в то, что атктивный игрок в одну из игр будет считать ее лучше, поэтому ерунда получается)
-
Я устану перечислять, где Дота сосет по сравнению с ЛоЛом.
20 Jan 2023, 19:11
308795/371629
6 minutes ago