UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Можливо хтось продає саме таку тумбочку??)
-
Мої шановні українці, сьогодні купила Пирятинський сир . Смачний.... просто супер !! Це адреса , де я купила , але кажуть що є і в інших магазинах Со ор. Підтримаємо нашого виробника !! Calgary Co-op Monterey Food Centre 2220 68 St NE #700, Calgary, AB T1Y 6Y7
-
Добрый вечер всем. У кого имеется универсал на продажу - дайте знать в лс. (Рассматриваю только универсал) (4двери. Не Van)
-
-
Calgary! Шукаємо дівчину/хлопця на підселення в будинок (Main floor) з 1 червня. 🌸 Проживають 2 дівчини 27 і 37 років. В будинку вже є меблі. Кімната не мебльована. В будинку 3 кімнати, 1.5 ванни. В користуванні великий задній двір і одне паркувальне місце. Локація: Dalhousie NW, до метро 10 хв пішки. Ціна: 894 cad + комуналка. За детальною інформацією пишіть/дзвоніть (403) 862-70-41
-
Всім привіт. Хочу запропонувати послуги з укладання підлоги ( lvp, Laminate , carpet tile) Також можу зробити сходи з lvp., демонтаж старого покриття та його вивіз , установку плінтусів . Є весь необхідний інструмент 🔨🔧🛠️🪚🪜🪛 Можливо вам або вашим знайомим потрібна така послуга тоді звертайтесь в приватні повідомлення
-
Всім привіт! Чи є тут «бігуни»? Запрошую приєднатися до канадської тусовки де ми бігаємо, щосуботи і в четверг. Там буквально майже всі канадці та інші національності. Тому хотів би збільшити трохи українське комюніті, але саме найкращу його частину з його найкращими рисами і разом допомогти хлопцями зробити як вони кажуть ”army behind us 100 person “, було вже мабуть більше 50. Якщо є бажання приєднуйтесь, або пишіть мені розкажу, що і як. Якщо ви новачок, не проблема, там більша половина новачків. Біжимо десь 5.5 км, потім спілкуємося, знайомимося і так далі