UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну якщо то використовувати як ліки, як вони кажуть, та тимчасово, то ок, комусь таке підходить. Але чи буде воно тимчасовим? Якщо є якась залежність або стрес, то трава то не вирішує, комусь може психолог допомогти, хось інші варіанти шукає, а трава - то лише пригнічує реакцію, але нічого не вирішує. Я не знаю, як ще пояснити.
-
ще можна очі закрити, і тоді тебе ніхто не побачить - така саме логіка
-
Правильно. Для меня все обжоры кто ест, зачем едят? Потому что не устраивает жизнь без еды, тянет поесть, не важно хоть раз в месяц, это обжоры
-
ні, так не працює
-
так чому мене це має хвилювати?)
-
Ну это можно просто проверить, продержится ли тот кто пьет год без алкоголя, если да, то да, он не алкоголик, если нет, то алкоголик.
-
Ну ти про батьків писав🤷♀️
-
та я так переживав там, капець
-
Потому что вкусно.
-
Потому, что ты планокур, вот и зашли))
-
ні.
-
От от
-
Ну хз, для меня все алкоголики кто пьет, зачем пьют? Потому что не устраивает трезвость, тянет выпить, не важно хоть раз в месяц, это алкоголики 😁
-
він мене так називає, бо ми друзі.
-
$15, aroma diffuser, сегодня до 15.00, downtown, Victoria park/stampede station Пользовались один раз чтоб проверить
-
Речь идет о том что «а у меня своё личное определение термина у которого есть устоявшееся значение» это ну такое
-
Ну недолго сколько?)
-
+ варто їхоча б ретроспективно дізнатись, чому і як каннабіс був забороненний :)
-
Проэхалі🤣🤣
-
Це все лише твої думки. А я конкретні наукові дослідження, що доводять ефективність
20 Jan 2023, 19:11
309291/372553
10 minutes ago