UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Блин я перехотел почему то
-
Продаю Nissan Versa 2010 року 1.8 мотор 284000км пробігу Машина робоча і свої завдання виконує на відмінно!! Мотор, коробка, ходова всьо в повному порядку! Продаю в звязку з придбанням нового авто! Ціна 4000$ ( можливий невеликий торг)
-
Да, конечно. Мы третий раз за полгода уже
-
И как? Классно? Были зимой - +\-
-
Там сейчас прям
-
Кто-то был недавно в зоопарке? Уже повылазили все животинки?
-
Ага, так і з нашого , там одна маленька форма бідняка😭
-
А там тоже выключат звук в микрофонах из-за "нарушения" авторских прав? 😂
-
Reebok кросівки 20$ , в минулому році взули 2 рази в цьому вже малі.
-
Да, поняла, ну я про стандартные 40 часов в неделю говорю. Не везде оплачивают овертайм, в США и Канаде с этим чётко (или нет?))
-
Доброго дня, а чи можна ще зробити для проїзного фейр ентрі, буду вдячний за відповідь
-
Ищу людей для сотрудничества Бинанс, Байбит, Окх, Мекс, Гейт. @avdeev1213 пишите
-
Залежить від роботи/контракту. У нас до прикладу, якщо працюєш більше 40 год на тиждень, то це овертайм. Але якщо працюєш більше 8 годин на день, то це не овертайм.
-
Привіт.Знайомий з роботи продає свою машину.Вона в прекрасному стані як всередині так і зовні .В нього 3 машини і на цій він майже не їздить ,бо має тільки одну робочу ногу 😕 BMW X3 2005 року. Ціна 5200
-
Не зовсім. До прикладу, я працюю 4 дні по 10 год і виходить 40 год на тиждень і маю 3 вихідних. Якби я вийшла, до прикладу, замість когось на зміну і працювала би 5-й день, то це було б 50 год на тиждень і ці додаткові 10 год оплачувалися як овертайм
-
Можно пойти в бар и заговорить с дедом, купи ему три пива и он ещё тем терапевтом будет за $30
-
Він Канадець ,тому якщо добре спілкуватися англійською ,то ось його контакт 403 402 9990
-
може трави курнуть?
-
Ну тобто в інший день працюєш менше, так? І в кінці тижня виходить не більше 40 годин? Ну, то я такий і мала на увазі, бо зп сплачують не кожного дня, і за відпрацьовані години (за той обсяг, що в контракті, маю на увазі, все що зверху- овертайм)
-
Якби це було би у мене, то так. Але у вас може бути по іншому. Бо у нас рахують овертайм, якщо працюєш більше 40 год на тиждень.
20 Jan 2023, 19:11
309923/377236
8 minutes ago