UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, а чи можна ще зробити для проїзного фейр ентрі, буду вдячний за відповідь
-
Ищу людей для сотрудничества Бинанс, Байбит, Окх, Мекс, Гейт. @avdeev1213 пишите
-
Залежить від роботи/контракту. У нас до прикладу, якщо працюєш більше 40 год на тиждень, то це овертайм. Але якщо працюєш більше 8 годин на день, то це не овертайм.
-
Привіт.Знайомий з роботи продає свою машину.Вона в прекрасному стані як всередині так і зовні .В нього 3 машини і на цій він майже не їздить ,бо має тільки одну робочу ногу 😕 BMW X3 2005 року. Ціна 5200
-
Не зовсім. До прикладу, я працюю 4 дні по 10 год і виходить 40 год на тиждень і маю 3 вихідних. Якби я вийшла, до прикладу, замість когось на зміну і працювала би 5-й день, то це було б 50 год на тиждень і ці додаткові 10 год оплачувалися як овертайм
-
Можно пойти в бар и заговорить с дедом, купи ему три пива и он ещё тем терапевтом будет за $30
-
Він Канадець ,тому якщо добре спілкуватися англійською ,то ось його контакт 403 402 9990
-
може трави курнуть?
-
Ну тобто в інший день працюєш менше, так? І в кінці тижня виходить не більше 40 годин? Ну, то я такий і мала на увазі, бо зп сплачують не кожного дня, і за відпрацьовані години (за той обсяг, що в контракті, маю на увазі, все що зверху- овертайм)
-
Якби це було би у мене, то так. Але у вас може бути по іншому. Бо у нас рахують овертайм, якщо працюєш більше 40 год на тиждень.
-
А якщо працюєш 3 д./10, а один вийшло 12 годин, то 2 години будуть овертайм?
-
Такой себе вариант)
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Продається тому, що їдемо з Канади. Все купувалося нове, що з IKEA, а щось з amazon. Телевізор - 330 CAN $ Тумба під телевізор- 65 CAN $ Тумба під телевізор нова - 25 $ Ліжко та матрас - 450 CAN $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Ну, для кожного своє. Мене влаштовує відпрацювати 4 дні і мати 3 дні повноцінних вихідних, і лишній день не витрачати на роботу.
-
У нас після 8 годин овер тайм вже, imo це найкращий варіан, все решта що тут описують люди шляпа повна
-
Хз я бы в любой день взял 10 часов/день на работу и три выходных
-
3 дні повноцінних вихідних і 4 дні повністю витрачені на роботу, ну таке собі задоволення
-
може краще одразу 40 годин відпрацювати цілодобово та потім мати 5 днів вихідних 😂
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Купувалося все нове, продаємо тому, що їдемо з Канади. 2 пуфіки - 180 CAN $ Блендер з різними насадками - 50 CAN $ Зволожувач повітря - 50 CAN $ Очищувач повітря - 55 CAN $ Стул на колесах - 80 CAN $ Стіл - 100 CAN $ Ялинка зі всіма прикрасами до НР - 100 CAN $ Лампа з кільцем та тримачем для телефона - 55 $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Доброго дня. Шукаю авто до 4-4.5к. у кого є варіанти надсилайте в особисте повідомлення.
20 Jan 2023, 19:11
309933/375355
17 minutes ago