UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
LG 50 inch plazma TV + roku smart Продаю разом з приставкою Roku, все налаштовано. Можна використовувати як смарт тв. Якщо не знаєте, що це, просто почитайте у гуглі. Всі пульти є. Все процюэ дуже добре, це гарна розширена приставка. Поки що тільки разом продаю Ціна за все 250$ Забирати з West Kerby
-
Увага, важливе повідомлення для батьків 💜❗ Мене звати Яна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🍇. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☑️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях
-
Увага, важливе повідомлення для батьків 💜❗ Мене звати Яна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🍇. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків☑️ Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях
-
Видобувають у Польщі. Вартість у Европі біля € 1.50
-
Всем привет🌹 Меня зовут Оля, я мастер электролог, прошла обучение в Канадском институте электролиза, имею 3 года опыта работы в Украине. Сейчас у меня проходит акция, для всех новых клиентов скидка 50% на первую процедуру электроэпиляции! 📌 Почему стоит выбрать электроэпиляцию? - Навсегда избавляет от нежелательных волос - Подходит для любого типа кожи и волос - Проверенный и безопасный метод Не упустите шанс воспользоваться супер-акцией! 🌸 Записывайтесь прямо сейчас! ✍️ Запись на консультацию: • Instagram - www.instagram.com/electro.olya • Telegram - @merkylovaolya 📍 Локация: Calgary, Downtown
-
Рандом это. И всегда было рандомно. Так же, как и с визами.
-
Хз як це працює, є люди хто подався раніше і вже дали новий, є інші яким ще не дали 🤔
-
Пишуть що Молдова, коштує 3.99.