UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Усім привіт, порадьте будь ласка де можна підстригтися у гарного україномовного перукаря
-
Здравствуйте,я с Харькова,работаю барбером,буду рад увидеть вас и ваших сыновей и мужей у нас в барбершопе.часы работы по будням с 9 до 6 ,по выходным с 10 до 5. Локация: 800 6 Ave SW #150, Calgary, AB T2P 3G3 Instagram: www.instagram.com/barber_calgary?igsh=MTM5dGtpb3cxdzdtbw%3D%3D&utm_source=qr
-
Your Dollar Store with more is reopening under new management on June 1. We are looking for employees on different positions. The store is located on Chestermere, 20 min by car to downtown Calgary 100 Rainbow Rd Unit 212, Chestermere, AB T1X 0V2 Please, email resumes at [email protected]
-
тут ними майже ніхто не користується окрім коли потрібно бетон довбати. тут є screw drivers для того та impact drivers, куди просто ставиться сверло
-
55000? Оце ви заокруглили)))
-
Тоже пришел к такому выводу)
-
В NBA така сама двіжуха , бо в них всі фінальні ігри йдуть серіями Все через гроші напевно , більше Ігор більше грошей
-
Запитайте в канадіан тайр чи хоум депот
-
Чого? Через групу? Візьми більше модераторів злих
-
Якщо комусь будн цікаво. В Костко. Те що біля станції Рандл. (Синя гілка)
-
Перепутал человек количество сообщений:-0
-
я вже і так сивий та майже лисий, куди ще 🤣
-
Тобі напророчили групу в 55000 чоловік)))
-
ну і так, там навіть погодинно такі речі брати можна
-
Ви думаєте,що у когось є? Тут заборонено в квартирах в 90% випадків навіть цвяшок прибити. Ви взнайте чи у вас можна. У мене є шуруповерт, можу позичити без проблем. Перфоратор можна взяти в оренду в Канадіан тайр