UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
2 повноцінні ванні кімнати, і одна "неповноцінна", може бути тільки туалет
-
2 c душем или ванной, одна только с умывальником
-
Пописял и помыл руки, а вот купаться - хрен тебе!:-))
-
Voltaren в Shoppers
-
У The Home Depot точно здають
-
В Волмарте на полках видела, варианты именно при боли в спине, но по поводу эффективности не скажу. Можно в аптеке спросить, они обычно подсказывают.
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка,чи нараховується субсидія на парт тайм у садочку? Хочу віддати дитину на два дні тижні,мені так зручно Чи можу подати на субсидію? Дякую
-
Зато теперь ваше сообщение больше людей заметит 👌😊
-
Да да , спасибо, за внимательность . Лучше так же внимательно откликнулись на сообщения )
-
Вы количество сообщений с участниками спутали...
-
Ну, гости обычно не купаются :), если они не с ночевкой, а своя ванная с туалетом у хозяев часто соединена со спальней, как бы странно туда запускать гостей. Хотя например, в некоторых кондо гостевой туалет идёт с душем.
-
Люди соромляться зізнатися, що в них вдома немає перфоратора 🌚
-
Доброго дня! Хто був в стоматології та використував бенефіти, напишіть мені будь ласка в особисті повідомлення. Маю питання
-
Добрый день, Ищу для 10 летнего ребенка кровать или каркас с матрасом
-
Та одразу задавай, більше шансів, що дадуть відповідь
-
сделайте поиск по чату. страховка необязательна, но очень рекомендуется
-
нажаль там це тільки в клініці можна дізнатися на рецепшині. Якщо вони не знають, вони відразу можуть подзвонити в страхову і це дізнатися чи буде у вас покриття на їх роботи.
-
Запитаю, просто хотіла і тут запитати
-
А чому не запитати напряму в клініці? Вони ж явно краще знають)
-
Окей Я робила чистку , і бенефіти мені її покрили. Мене записали ще на до моделювання зуба, типу наростити трошки, і я забула запитати чи покриють бенефіти цю процедуру. То можливо комусь таке робили, то скажіть чи доплачували?
20 Jan 2023, 19:11
310224/372226
12 minutes ago