UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Комюніті привіт, в когось лягала система при видачі wp , мені повезло😁 Офіцер каже малий приходь завтра. Кукувати, чи проблем і нюансів з видачею, після того як система оживе і я припхаюсь завтра не повинно бути?
-
IT’S VENOM TIME: Том Харди и его чёрный глист в дебютном трейлере третьей части «Венома» Ласт дэнс состоится осенью этого года!
-
Добрий день, хто реально сьогодні може обміняти $ на USDT в давтауні?
-
Так. Ми тоді через авдоката, тож не підкажу
-
Maintenance & Cleaning - Calgary Stampede 2024 - Under 18 Years of Age (15+) g.co/kgs/J1tgsnS
-
О,це ж моє останнє відрядження перед вагітністю,здається) 2019 рік
-
так)
-
Китайські телефони банально небезпечні in terms of персональні дані. Ну і якість лайно, звичайно 😌
-
Я теж самсунг років 15 , ну чоловік ...у нього істерика,бо сяомі це лучший в міре телефон ітд ,все остальне пагане, панти ітд😫.
-
Юзаю Xiaomi з 2016 Всі тримаються по 3-4 роки, потім батарея починає сідати Хз що там не так з ними
-
Доброго дня Шановні Є вільна кімната з меблями зараз на термін до 28 липня,район SE Calgary ближче до Marlborough mall. Кому цікаво звертайтесь за телефоном (403)808-2663 Anne (landlord).
-
Як "нет", як я собі його тут купив?)
-
Та можна і з 1100 ходити) сяомі давно вже не "топ за свої гроші" Але кожному своє, звичайно 😌
-
Тут купував свій 11Т про Все чотко, без питань, прийшов протягом тижня
-
Пішов у москалі - пішов служити у військо, тоді забирали на 25 років, якщо не помиляюся
-
Оп 😄
-
Читаю одну книжку, аж раптом!
-
Вона у відділі з приблудами до кемпінгу лежить, треба дивитися, бо зовсім маленька упаковка, вона складена щільно
-
Еге
-
ух ты, не замечал .. так это и от дождя, не только солнце?
20 Jan 2023, 19:11
310303/371753
3 minutes ago