UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Написал вроде
-
Всім привіт продаю надійну Toyota Camry 3.5 XLE 2007року машина в дуже хорошому стані вкладень не потребує немає іржі і жодного витіку масла пробіг 218тис ціна 8300
-
Rims + Tires Powertrac 2022 year! Size 205/55/16! The price is $550 for all! Кого цікавить пишіть😉
-
Сел и поехал?
-
1999 Oldsmobile Alero. 305 к. В хорошому стані. Нічого не протікає
-
Здравствуйте,иду квартиру ближе к центру ,однокомнатную ,бюджет до 1400
-
продам лексус рх 450 гибрид 2010 год , пробег 258 тысяч есть карфакс. цена 14999
-
BREAKING: Yakuza получит сериал, снятый в живую Like a Dragon: Yakuza выйдет в 6 сериях 26 октября (первые три серии) и 1 ноября на сервисе Amazon Prime События развернутся в двух временных промежутках - 1995 и 2005 году. Казума Кирю будет главным героем, а его роль исполнит Такэути Рёма (на постере)
-
відредагуйте згідно правил, або видалю через годину
-
Робив польську
-
Привіт, хто робив польську/ чеську довідку про несудимість? Є декілька запитань
-
Привіт, хто робив польську/ чеську довідку про несудимість? Є декілька запитань
-
Продамо диван, зручний, м'який, чистий, без пошкоджень, не має запахів (не палимо, дім без тварин), проведена хімчистка. Самовивіз. Вартість - 50$
-
Привіт В кого є паркінг , і ви його задаєте в оренду ? Мене цікавить хоча приблизна ціна на оренду в Калгарі . Не центр!
-
Напиши 🌚
-
Напишу в приват?
-
На rentfaster та Facebook marketplace можна знайти паркінгові місця Залежить від умов, але в рамках середнього то 100-300 канадійських гривень в місяць
-
Добрий вечір , може у когось є знайомий механік який робить на дому ? Буду вдячний за контакт
-
Здравствуйте, поделитесь пожалуйста контактами миграционных консультантов в Калгари. Благодарю😊
-
Всім добрий вечір. Порадьте будь ласка викладача для індивідуальних занять англійської. Хочу здавати CELPIP, треба трішки підтягнути. Дякую
20 Jan 2023, 19:11
7 minutes ago