UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
мені за тиждень нічого не приходило, далі перші інтерв'ю, і тільки після +- місяця знайшов
-
Той, що здавати: я особисто туди клала великі шампуні, крема (більше ніж 100-200 мл) і проблем взагалі не було. Тому можете не перейматись
-
Дякую , що відповіли
-
тиждень це нічого, люди по 3 місяці найти не можуть
-
Всем привет, в Канаде я слышала важны кредитеые карточки, скажите почему
-
З зручним багажем все зрозуміло, я про той що здавати
-
Так само ходив , але говорять що вже є люди .
-
Вже більше неділі не можу найти , відправляв резюме , по сайтам .В кого є детальна інформація , відпишіть , буду вдячний.
-
Тільки по Calgary
-
Шукаю роботу якнайшвидше , бажано Full time, і за тимчасову берусь , відпишіть мені або зателефонуйте ( англійська храмає ) +1(587)8375642
-
А який саме багаж? Зареєстрований (20+ кг, віддаєте в аеропорту) чи ручна поклажа (маленька валіза з собою нести всередину літака чи/та рюкзак)? Якщо перший варіант, то без проблем. Якщо другий - не пропустять. Ви можете купити органайзери з пустими баночками/фляшечками маленькими і туди перелляти свій шампунь/догляд. Щоб не було більше 100 мл в одній "посудині".
-
Если животное с вами в салоне берите только мягкую переноску которая поместится под сидение
-
Ок, дякую👍
-
Летели КЛМ правда, через Амстердам. Обычная переноска с аллегро, мягкая. Под сиденьем была.
-
Они определяют Ваш реальный уровень английского языка для записи на языковые курсы, тесты не сложные, показывают правда действительный уровень, подсматривать никуда нельзя, нет смысла особо готовиться тк язык не учится ни за 2 дня ни за неделю, после оценки предложат вам курсы исходя из вашего уровня подготовки,если конечно у вас профессиональный интерес для получения сертификата для записи на курсы проф.подготовки то нужно смотреть условия какого уровень вам нужен иначе просто не сможете учиться иными словами если у вас не advance то вы никак не сдадите тест на этот уровень
-
У нас в Парижском аэропорте забрали консервы/пену для бритья/спрей для обуви - сказали Макс.100мл
-
Мне отказали в оформлении ID card, сказали приходить уже с контрактом на работу в Калгари В других местах проблем не было У мужа на водительские права так же не было проблем
-
Дякую вам, що поділилися своїм досвідом
-
Доброго вечора, підкажіть скільки стіків до glo можна вести із собою в Канаду?
-
Сохраните этот чек и когда будете подавать налоговую декларацию - добавите его как medical expenses (если лекарства по рецепту выписаны)
20 Jan 2023, 19:11
3108/375824
8 minutes ago