UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
отправляли в феврале, мертво. Для получения справки о несудимости не нужно вставать на учет?
-
Продаю‼️ Кровать с матрасом 400 $ Стол со стульями 150 $ Диван 350 $ Квартира была без животных, поэтому никаких запахов и т.д нет 😉
-
Ребята, ооооочень нужна работа, прям критически😩 есть опыт работы в отелях, ресторанах, на производстве еды, в целом пофиг что делать (ну в разумных рамках)). Без машины, на англ изъясняюсь. Хелп….
-
Не, я не вставал)
-
Це нормальна сумма, ми також стільки платимо за ті ж самі умови. Можна ввічливо попросити присилати Вам щомісяця рахунки.
-
Ви просто здали медогляд і забули про нього.
-
Ні, не треба
-
Чи потрібно буде подавати на новий Visitor Record, де би вже не були вказані ніякі conditions?
-
Привіт.Шукаю ліжко квін зайз з матрасом .Буду переїжджати 30 червня і було б добре ,якщо б хтось міг продати з доставкою .Бюджет +-300 $
-
Цікавить робота у місті Калгарі
-
Kids Junior & extendable beds Куплене за 450$ ( з таксом) Продаж 250$ Матрас в новому стані На ліжкові 2 подряпини після переїзду Район Сітон
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, як найкраще відправити посилку в Україну?
-
Можете, при sign in to My Account робите запит надіслати код ще раз
-
Доброго дня шукаю лікаря для консультації з приводу вакцинації можливо в когось є контакти
-
Сушилка для посуды 15 CAD , прикроватная тумба 15CAD (маслянистое пятно сверху можно накрыть или вывести) приборы в подарок и коврик для ванной тоже
-
робочі ботінки 40
-
Доброго дня,здаэться бейсмент з мебльованою кімнатою та bathroom,700 на місяць + комунальні та демідж депозит 700.Район NW Thorncliffe
-
1 bed апартаменты в аренду по адресу 1127 17 Avenue NW Calgary, рядом с остановкой C-train. Цена $1,380. Депозит 499$. Страховка 18$.Контракт 12 месяцев. Доступна с 6 июня. Mainstreet.
-
Я нет((( Голодаю и страдаю дома сегодня.
-
Замовляв код 23.05, прийшов дійсний до 19.09, так що точно більше 2 місяців
20 Jan 2023, 19:11
310908/373099
17 minutes ago