UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тачка, зручна для покупок 25cad
-
Добрый день, есть у меня вопрос у всех есть дома интернет, какой у вас провайдер?на старой квартире был Telus все было отлично, сейчас переехали на новую квартиру и сказали снимите роутер и все остальное, на новой квартире вам установим и...уже 5 дней без интернета, приходит установщик с Telusa и не может установить роутер и говорит, я не могу такое установить)))😅🙊🙈🙉🤦♂ надо вам другого специалиста и ждите завтра и так пару дней нас кормят завтраками и вешают лапшу на уши, хочу сменить провайдера так будет быстрее наверно, может кто то, что то подскажет
-
Добрый день, есть у меня вопрос у всех есть дома интернет, какой у вас провайдер?на старой квартире был Telus все было отлично, сейчас переехали на новую квартиру и сказали снимите роутер и все остальное, на новой квартире вам установим и...уже 5 дней без интернета, приходит установщик с Telusa и не может установить роутер и говорит, я не могу такое установить)))😅🙊🙈🙉🤦♂ надо вам другого специалиста и ждите завтра и так пару дней нас кормят завтраками и вешают лапшу на уши, хочу сменить провайдера так будет быстрее наверно, может кто то, что то подскажет
-
Может кто скинуть мне пример как составляли данный документ. Мой работодатель не в состоянии это сделать, я хочу сам заполнить и чисто на подпись принести.
-
Скажемо що цей допис не відноситься в тематику цієї групи - вам в Комунікації і Інтернет з цим.
-
LINC
-
В зв’язку з початком активного сезону канадський сімейний бізнес шукає двох співробітників на роботу. Обов’язки: водіння фудтраку, просте готування їжі на фудтраці (хот-доги, бургери, фрі, тако, лимонади - не все одночасно). Навчаємо готуванню та роботі з їжею. Досвід водіння крупно габаритних авто обовʼязковий. Англійська дуже бажано як мінімум середній рівень. ЗП - $20/година + чайові. Для запису на співбесіду пишіть будь ласка в особисті з коротким описом свого досвіду, рівня англ або присилайте резюме Дякую ☺️
-
Доброго вечора! Питання до тих, хто вже отримав новий WP. Чи було у когось прописано в Remarks / Observations замість «CUAET / AVUCU» - «TEMPORARY RESIDENT STATUS MAINTAINED AS PER R183 [5]»?