UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Купувалося все нове, продаємо тому, що їдемо з Канади. 2 пуфіки - 180 CAN $ Блендер з різними насадками - 50 CAN $ Зволожувач повітря - 50 CAN $ Очищувач повітря - 55 CAN $ Стул на колесах - 80 CAN $ Стіл - 100 CAN $ Ялинка зі всіма прикрасами до НР - 100 CAN $ Лампа з кільцем та тримачем для телефона - 55 $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Доброго дня Продається все, що бачите на фото. Продається тому, що їдемо з Канади. Все купувалося нове, що з IKEA, а щось з amazon. Телевізор - 330 CAN $ Тумба під телевізор- 65 CAN $ Тумба під телевізор нова - 25 $ Ліжко та матрас - 450 CAN $ Забрати можна на #SW Beltline Більше деталей в особисті
-
Тако ж шукаю Кавешникову Риту,яка мені писала с цього приводу!А потім чат з нею пропав,якимось чином. Всім дякую за увагу.
-
Привіт, мені 21 рік. Приїхав до Канади 4 місяці тому, активно шукаю роботу на повний робочий день в будь-якій зі сфер, маю досвід роботи касиром, також працював на складі, гарно розбираюсь у комп’ютерній техніці, адміністратор з досвідом роботи 1,5 роки. Можу працювати як за готівку, так і за договором. Сильний фізично. Швидко вчуся і добре працюю в команді. Хто має якісь пропозиції або ж знає де і як знайти роботу напишіть будь ласа.
-
Возможно.Знаете её?
-
14" 40$ Дитячий ведосипед Підійде на 3-7 років
-
Я знаю.
-
Подскажите кто точно знает, необходима лицензия на foot massage в Калгари? Потому как знаю что обычный массажист точно должен быть с лицензией, но для foot massage ищу информацию. Спасибо
-
Добрий день, у звʼязку з переїздом з 1 липня перездаємо контракт затишної 1 bedroom в безпечному та тихому районі Chinook Gardens 57 Ave SW, контракт до 1 квітня 2025 з можливістю продовження Місячна оплата 1802 cad (в ціну входять: вода, опалення) Депозит 1000 cad Є підземний паркінг🚗 У квартирі є: ⁃ посудомийка, ⁃ мікрохвильова піч, ⁃ пральня з сушкою на кожному поверсі (розташована близько входу в квартиру), ⁃ великий балкон 🚠 до станції сітрейн Chinook - 10 хв ходьби, 🚌 до автобусної зупинки - 2 хв. 🛍️ Також поблизу (3 хв ходьби) розташований Chinook mall , Goodwill та різні бутіки у вигляді (grocery store, beauty салони) ⛳️Поблизу знаходяться гольф поле та великий парк Sandy Bech (чудове місце для прогулянки та відпочинку) 💰Також в будинку є речі, які можемо залишити за невелику ціну! ✉️Якщо цікаво, пишіть в приватні повідомлення
-
Можно источники информации, где почитать можно. Потому как сегодня звонила я в ассоциацию массажистов в Калгари, они сказали не надо.
-
Благодарю, об этом я знаю. Но если люди готовы оплатить такой массаж без бенефитов, потому как foot massage, очень часто не включається в рабочие страховки.
-
Принято, буду дальше узнавать. Мне интересен только foot massage, она же reflexology. Спасибо.