UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
BREAKING: Сэм Мендес нашёл исполнителей главных ролей в байопике THE BEATLES По данным инсайдера Джефффа Снайдера, четвёрка будет такой: Харрис Дикинсон (Джон Леннон), Пол Мескал (Пол Маккартни), Барри Кеоган (Ринго Старр) и Чарли Роу (Джордж Харрисон). Пол Маккартни, Ринго Старр, а также семьи покойных Джона Леннона и Джорджа Харрисона предоставили полные права на экранизации, включая все записанные композиции. Идея проекта, который будет поделён на четыре части, принадлежит самому Мендесу. Производством фильмов занимается Sony Pictures Entertainment. В компании отметили, что стратегия выпуска картин будет «инновационой». Релиз стартует в 2027 году.
-
Доброго дня, в кого є гривні на Українській карті 5300, я вам канадскі гроші кешом, а ви мені на карту монобанка
-
Укрпошта, два тижні йшла, 400 гривень за 1 кг, можна до 20 кг.
-
Вітаю! Хтось знає де придбати вафлі для торта?
-
Дякую!
-
Написав тобі
-
Англійська мова: курс для початківців Друзі, 18 червня в Українському Православному Соборі Св. Володимира стартує курс англійської мови для початківців. Реалізує проект Конґрес Українців Канади. Заняття будуть двічі на тиждень - по вівторках та четвергах з 18:00 до 20:00. Тривалість курсу 8 тижнів. Вартість - $75 за весь курс. Реєстрація за посиланням www.eventbrite.ca/e/english-course-for-ukrainian-newcomers-in-calgary-beginner-level-tickets-914026867967?aff=oddtdtcreator&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR0TTjcwNZuZg_9zTId7y0o4WPJe22hUb7YkJxSUL-D0rjVsrF4xvRXI1Fs_aem_ATKfhEmWqHg--H1kdscr6NHViae44io1xYb6ig1oueem819PIVgnl9qUACWTcCnkj_M-6yrDbMe3w2JSbzd8DSNo
-
Привіт! 🌟 Мрієш про бездоганні брови та вії? Зараз найкращий час зробити це! Запрошую тебе на процедури зі знижками, які діють весь червень! ☀️🌈🔥 Спеціальні пропозиції: - Комплекс ламінування брів та фарбування + догляд Було $100 ➡️ Зараз $60‼️ - Комплекс ламінування вій та фарбування разом з доглядом Було $70 ➡️ Зараз $50‼️ - Комплекс ламінування брів та вій + фарбування Було $150 ➡️ Зараз $100‼️ Чому обрати саме мене? 🌟 - Індивідуальний підхід: кожен клієнт отримує персоналізований догляд. - Висока якість: використовую лише найкращі матеріали. - Затишна атмосфера: моя студія розташована у центрі міста, що забезпечує комфорт та зручність. Не пропусти свій шанс отримати знижку, чудові брови та вії, а також подарунок - сироватку для росту або зволоження брів та вій! 🎁 Запрошую тебе до моєї затишної студії за адресою: 📍 777 8 Ave SW, Calgary 💌 Пиши в приватні повідомлення для додаткової інформації та запису. Поспішай, місця обмежені! ❤️