UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім доброго дня ресторан де я працюю набирає кухарів на роботу Є опція Full time and Part time З вимог до кандидатів -Англіська мова Б1 мінімум -досвід роботи і реальні навички в цій сфері Заробітна плата 17$/год плюс 2-4 долари чайових додатково , бажаючих просьба с першу вислати свої резюме , всім дякую ☺️
-
ДОИТЬ НЕ БУДУТ: шоураннеры «Сёгуна» просят зрителей довериться их желанию продолжить сериал По словам Джастина Маркса и Рейчел Кондо, идея не останавливаться на мини-сериале пришла к ним во время съёмок. Команда при помощи своих надёжных консультантов решила пойти дальше и посмотреть, как они проявят себя без первоисточника. Плюс к этому, Маркс и Кондо заверили, что они уже знают, чем закончится вся история.
-
ТРЕБУЮТСЯ ЛЮДИ! Прибыль в первый же день 1ООО - 15ОО$ В НЕДЕЛЮ МЕСТА ОГРАНИЧЕНЫ Пиши мне +
-
Всім доброго вечора! Ми з сестрою плануємо з'їжджати з будинку, але ще не закінчився строк контракту. Орендодавці охоче погодились на угоду щоб ми знайшли нових жильців до кінця цього місяця. Орендодавці чудова молода пара Артур (казах) та Валерія (українка) , дуже привітні, добрі, розуміючі. Вони живуть у бейзменті цього ж будинку. Ми прожили тут 3 місяці, проте зараз не можемо вдвох витягти матеріально це житло. Будинок дуже світлий, просторий. 4 кімнати (гостьова, та три спальні). Шукаємо спокійних, приємних людей (пара, сім'я, друзі) Будинок не передбачає тварин. Меблі що на фото не входять в аренду. З приводу зустріч, та інших питань, пишіть мені в приватні повідомлення!
-
++ Також підтримую!) 🔥
-
Да. Просто работают до конца сентября.
-
+++
-
Продам Ford Freestyle 2007 року в хорошому технічному стані . Пробіг 317 тис. км . Ціна 3500 $
-
Не та гілка
-
Про получении нового пермита нужно же менять SIN? Вроде срок действия у него как раз к пермиту привязан. Где-то ещё сообщить, кроме работы, о новом пермите/сине?
-
Мне пока не пришло, супруге и пасынку продлили на три года.
-
На днях ей владел другой человек.