UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
😊 добрий день, знайшли, робити дуже багато 😊
-
я за повернення смертної кари
-
Дякую за мотивацію) та породу. Буду розсилати всім 😊
-
Схожі за професією бо ми сусіди по містам, ми з Херсону а потім переїхали в Олешки. А експортувала я олію😄
-
И предания анафеме
-
Можете Артему позвонить 403 397 7828
-
Доброго дня, Шукаю, за можливості, офісну роботу. Маю 7 років досвіду роботи в міжнародних компаніях, на позиціях в operations, finance та procurement відділах. Чудово володію офісними програмами, фінанси та ерп системи, бюджети, тендерні та звичайні закупівлі, робота з контрактами та постачальниками, тощо. Але буду радий будь-яким іншим пропозиціям. 33 роки, можу піднімати тяжкі речі і руки з того місця. Як хобі люблю колупатись в машинах. Вільно володію англійською. Є своє авто. Калгарі, Окотокс або будь де. Буду дуже вдячний за будь-яку додаткову інформацію.
-
Moving sale Маленький столик 25 Круглий стіл Ikea та стільці 150 Стіл Іkea «Alex» та стілець 200
-
Кто такой Артем?
-
Підкажіть будь ласка, зараз в AOS просять підтвердити всі дипломи які є. В мене є підтверджений шкільний і за універ, ще є за коледж диплом (така сама спеціальність як і універ) чи треба підтвердження коледжу ?
-
maps.app.goo.gl/DdszEDSj7J7NyMm18
-
Сначала - здравому смыслу:-0
-
Turo
-
Поджелудочной можно сказать пока 🙈
-
это понятно, но одно дело когда присел на пенечке в лесу и крякнул от болезни, а другое дело нож в спину
-
Продам барные стулья Белые - 75$ за 2 Темные - 50$ за 2
-
Телевизор - 25$
-
"Я когда-то умру — мы когда-то всегда умираем. Как бы так угадать, чтоб не сам — чтобы в спину ножом..."(с)
-
Costco
-
Sobeys тоже
20 Jan 2023, 19:11
312258/377308
18 minutes ago