UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый день! Заполняю сейчас файл на субсидию для ребёнка в садик. Подскажите, пожалуйста, что тут надо указать? А то я не понимаю🙈🙈 ребёнок ходит в садик Daycare, а тут вопросы про preschool
-
Продається машина ▪️BMW 5. ▪️2006 року. ▪️Коробка автомат, бензин 3л. ▪️Пробіг 332 000 км. ▪️255 кінських сил. ▪️XDrive. ✅️ Ціна $4100, можливий адекватний торг, тільки при зустрічі. Деталі за номером телефону 368-399-7997
-
Українські права валідні 90 днів
-
Можливо людина ньюкамер та має право їздити без 7-ки. Питання було саме за практику
-
Забыли цену указать, согласно правилам, если через час не будет исправлено - удалю
-
То що можна купити права в Україні це база. Але ситуації різні бувають. Наприклад якщо не сідати за кермо умовних 10 років, прилетіти в другу країну то я б теж спочатку взяв курси. І так, на Українських правах він має право їздити 90 днів як на 5 full без проблем. Тому не маючи 7 класу можна все ж керувати машину
-
Вони мають право їздити і без інструктора взагалі
-
Береш останній NOA та в сіті хол на другий поверх
-
Я більш того скажу, в мене багато досвіду за кермом, дуже різноманітного. Але перший раз тут я грав машину сам, і це був один загальний стрес на 20хв, що руки тремтіли після