UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
що робити якщо загубив бенефіт картку?
-
Подруга прочитала про це в телеграмі від інших українців, пішла в Ciwa спитати і там підтвердили що при поверненні дитині прийдеться чекати на новий стаді перміт, а дорослим проблем немає, тому і питаю про це хто виїжав, ми літали в 23 році на морі і повернулися без проблем з дитиною
-
що робити якщо загубив бенефіт карту?(
-
Я тільки що отримала новий продовжений ворк перміт ,але замітила що в ньому помилка .Вони мені вписали що країна де я народилась Уганда.Будь ласка скажіть як я можу це виправити.Якщо хтось мав подібну ситуацію ,підкажіть
-
Перездам договір оренди будинку з 1-го серпня. Район Гленмор SW, тихий і спокійний район. Будинок у два поверхи, бейсменд і верхній поверх. Чотири спальні, дві великі вітальні з камінами, пральня з пральною і сушильною машиною. На кожному поверсі душова із санвузлом. На кожному поверсі кухня і два холодильники. На верхньому поверсі велика тераса. Є задній двір із зоною під барбекю і стоянка під автомобілі, а також паркувальні місця на кілька машин на головному вході. Вартість 2600$ плюс депозит в один місяць. Пишіть, відповім у будь-який час. Чекаємо на перегляд.
-
Вітання Охоронна компанія :VAUGHAN INVESTIGATIONS Потребує працівників!!(Тільки чоловіки)Вік від 18 Калгарі,хороша англійська….пишіть в особисті кому цікава пропозиція!!!
-
Я майстер манікюру , працюю в маленькому , чистому, затишному салоні 1028 Centre Street North. ❗️10% знижка на перший візит . Всі інструменти проходять дезінфекцію та стерилізацію. Зроблю дизайн будь-якої складності 👨🎨 Як що ти полюбляєш крейзі дизайни то я стовідсотково твій майстер манікюру 🩷 www.instagram.com/nail_addicts.yyc?igsh=dGZqODJlNm93dGVz
-
Яка може бути ціна на бу 4 гуми для колеса машини ?