UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто не понимаю что в каждой графе писать с таким адресом
-
правда что стоит под R не понял
-
10 AVENUE - street name 3174 street number
-
дом. допустим 3174R (это номер дома/юнита), 10 AVENUE (это номер улицы), и что тогда остаеться на название улицы....
-
60 cad
-
Вы в доме живёте или в квартире? Сначала номер дома/квартиры, затем, если на квартире, то номер здания, улица. Например, 46-15 Blablabla Southwest
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/duplex/3-bedrooms/radisson-heights/non-smoking/539961
-
Може хто шукає великий будинок. Звільняємо з 1 липня. Чудове розташування, 3 бедрум, гараж є. Кидаю посилання на оголошення.
-
но адрес выйдет 10 Ave - это улица так называется. 3174 - номер улицы
-
Номер улицы или дома 3174?
-
Телевізор Toshiba 40" ( без пульта, даю HDMI кабель ) Офісний амазоновський стіл Ліжко з матрасом За все 140$. Торг)
-
номер улицы = номер дома
-
25$ 37-38 размер ,новые не подошел размер
-
Продам свій iPhone 7 32GB у чудовому стані. У телефона був лише один власник, використовувався акуратно, тому і екран, і корпус у прекрасному стані. Здоров'я батареї – 83%. В комплекті йде зарядний пристрій та провідні навушники. Бонус для тих, хто їхатиме в Україну чи Європу, – перехідник на "рідну" розетку. Ціна – 70 CAD 60 CAD. Забрати можна на Beltline або в Downtown.
-
Привіт. Чи робив хтось ProCerve Certificate для uber eats?Подільться досвідом
-
Так, я вже в курсі, дякую
-
Друзі привіт може хто знає когось хто так робив або чув про подачу на пр за федеральною програмою по пункті « французька мова « буду дуже вдячна за відповідь 🙏
-
Привіт друзі знаю що тут англійська, але може хто знає хорошого нашого репетитора з французької мови для вивчення з нуля . Буду дуже вдячна за відповідь 🙏
-
Так, а що тут чути, це один із category based Express entry
-
Добре дякую ☺️
20 Jan 2023, 19:11
312738/371892
3 minutes ago