UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@Kosm0s914
-
Продам, само-вывоз T2R0X5 Чайник - SMEG 50's Retro Style Aesthetic 7-Cup Kettle CA$ 100 Стулья - Anastassiya Dining Arm Chairs - Set Of 2 CA$220 Стол - Geary 48'' Trestle Dining Table CA$380 Набор посуды - BergHOFF International 10 Piece Stainless Steel Cookware Set CA$220
-
Ааахуєнно,дякую!
-
Дарина: Ось ще агенції. Це прислали Альберта воркс 1). Bowen Solutions – bowenworks.ca 2). Adecco - www.adecco.ca 3). Manpower - manpowerab.com 4). IS2 Staffing - www.is2.ca 5). Randstad Canada - www.randstad.ca 6). About Staffing - www.aboutstaffing.com 7). TIPS Staffing – (403) 216-0030 - www.tipsstaffing.com/ 8). TEMPS Services – (403) 235-5226 - tempsservices.ca/ 9). Diversified Staffing – (403) 237-5577 - www.diversifiedstaffing.com/
-
www.alberta.ca/employment-standards
-
Всім привіт!) Я фотограф у Калгарі. Шукаю пару для фотосесії «Love Story» БЕЗКОШТОВНО. Ось мій інст www.instagram.com/golkate_photographer?igsh=NnBpNWMwZnJhZ3Vh
-
Здається три кімнати в будинку з 1-го серпня. Район Гленмор SW, тихий і спокійний район. Дві великі вітальні з камінами, пральня з пральною і сушильною машиною. Є задній двір із зоною під барбекю і стоянка під автомобілі, а також паркувальні місця на кілька машин на головному вході. Вартість 700$ плюс депозит в один місяць. Пишіть, відповім у будь-який час.
-
Дуже дивна система я була 2430 і зараз 816😄
-
Я 157 зараз, чекаю с 9:30 ранку (в черзі була 2655)
-
Бачила десь опитування - вже є 8 людей, які засабмітились сьогодні