UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ЗАСЕЛЕННЯ МОЖЛИВО З 1 ЛИПНЯ У зв'язку з переїздом, перездаємо свій контракт на квартиру 2bedroom, який закінчується 1 вересня, але потім можна продовжити на 6 місяців або 12. Можливо домовитися, щоб меблі залишилися для вас. Квартира розташована у трьохповерховому будинку, на 2 поверсі і включає: • Дві спальні кімнати • Ванна кімната • Вітальня • Кухня • Комора (для зберігання речей) • Балкон з виглядом на міні парк • Спортзал на першому поверсі • Спільна пральня в будинку Локація: Wyldewood Estates, Bonaventure, T2J0E6. Це приватна огороджена територія з будинками, гарне та спокійне місце з доглянутим подвір'ям-парком. Зручне розташування: • 10 хвилин пішки до станції C-train • Walmart через дорогу • 15 хвилин пішки до SouthCentre • 3 автобусні зупинки,до яких 3-5 хвилин пішки - європейські магазини поблизу Будинок у чудовому стані, Затишний дім, безкоштовне опалення та вода. Ціна: 1880$ (з 1 липня до вересня) потім якщо підписуєте контракт на рік то ціна трохи піднімається $2141
-
Дякую )
-
Звучит как "Нужно больше денег"
-
Самому цікаво 😁
-
Кто они?
-
Подскажите пожалуйста , у нас появились окошки чтобы заполнить данные , но когда на них нажимаешь оно не пишет . Сайт виснет , кто то уже подал заявку до конца?
-
Hydrolite, наприклад. Нам допомогає.
-
Нагадує сюжет в squid game
-
Нужно построіть зіккурат
-
Із цим процесом лого цього топіку здається ну аж дуже підходящим 🦄🦄🦄
-
Продам диван . Купували 6 місяців тому за 1200$ в Brick . Переїжаємо до іншої квартири . В ідеальному стані , не розкладний . Pet / Smoke free house. Ціна 400$ , забрати можна на Dalhousie NW
-
Shaw по бенефітах FairEntry 15$ 50мбит Сам ще не підключав, в мене з бенефітною картою накосячили(
-
Не знаю ще жодного українця, хто встиг до кінця заповнити
-
Наче вже все
-
Посоветуйте что тут можно купить наподобие нашего фастум геля?
-
конкретно с этим же компонентом не вижу\знаю, но similar ^^
-
вольтарен I suppose или tiger balm
-
Day Care, потрібно дивитися що у вас є доступно на мапі найближче
-
Привет всем. Отдам. Забирать район Bankview, совсем рядом с 17 авеню Бронь
-
по складу кетапрофен, можливо якщо спитати тут в аптеці, можливо теж є щось таке діюча речовина: ketoprofen; 1 г гелю містить кетопрофену 0,025 г;
20 Jan 2023, 19:11
313065/375978
22 minutes ago