UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Бенефитная карта покрывает, просто Alberta Health Card - нет.
-
Вважайте, що чекати в urgent care або в emergency модна годинами. Тож беріть якісь речі і їжу. Я не жартую.
-
А скорую помощь страховка покрывает?
-
У мужа сейчас обострилось сердце и мы на всякий случай просматриваем на перед варианты, что можно сделать. Мы на своей машине, поэтому скорую не беру в учет. Покроет ли нам хелз карт осмотр и дальнейшее лечение?
-
Адреси t.me/uu_calgary/83738/397588
-
Ось що бенефіти покривають t.me/uu_calgary/83738/400060
-
Покриває, якщо ви самі приїдете до emergency, виклик швидкої допомоги платний, але здається бенефітна картка має це покривати. Ви можете вбити у мапі emergency і знайти найближчий до вас. Також є urgent care, це трохи інше, і десь тут у чаті жінка пояснювала різницю між ними і в якому випадку куди краще звертатись.
-
Basically urgent care это жизни не угрожает и можно ждать хоть день без осложнений ( нет сиюминутной угрозы жизни) Emergency - реагировать здесь и сейчас, инсульт например
-
Працює сайт
-
Продам Apple Watch SE в гарному стані. Дисплей 44мм, памʼять 64гб. Ціна 250 cad. В комплекті: оргінальний зарядний кабель на type-c, оргінальний ремінець синього кольору та сам годинник. Годиннику трохи більше року.
-
Привіт всім) 🖊📚Запрошуємо на онлайн вивчення АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ дорослих та дітей👨👩👦👦 📌Індивідуальні заняття та заняття в мінігрупах; 📌Для різних вікових груп (діти, підлітки, дорослі); 📌З різним рівнем знань на старті (від А0 до В2); 📌Безкоштовний перший пробний урок; 📌Навчання в Zoom з живим викладачем, жодних записів; 📌Сертифікат про проходження навчання. Деталі у приватні повідомлення📝📝📝 @agoglidze
-
Продам термо сумку. 25$ Получил в подарок на работе. В пользовании не была ни разу так как просто не нужна. 825 8 ave SW
-
Здається квартира за адресою 700 9 st sw. У білдингу тренажерний зал, басейн та пральня. Однокімнатна. 21й поверх. Ціна $1780
-
І тепер доречі для мобільного, не потрібний домашній інтернет 👍
-
Сай працює з 10.30
-
Я бы так тоже не против працювать. )) Он лежит, а не работает. )
-
Якщо викине з одного то вже будете в черзі з іншого
-
З іще з браузерів різних
-
Ставайте в чергу
-
та я уже пытаюсь заполнять форму. Таких лагов я не встречал еще. Оно практичеки не работает. И нафига очередь, если оно лежит? Куда очередь, на лежачий портал?
20 Jan 2023, 19:11
313241/372020
22 minutes ago