UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Живу в даунтауні
-
Доброго дня допоможіть будь ласка другий день болі в шлунку сімейного лікаря не маю до лікарів тут ще не звертався куди мені треба звертатись
-
Дякую
-
Ищу комнату или маленькую студию с 1 июля, районы центр или юго-восток , у кого какие варианты есть в личку , расмотрю все
-
Продам у звʼязку з переїздом: Чоловічі Кросівки адідас розмір 45-46, жодного разу не носилися, 40$ Жіночі кросівки філа розмір 38, носилися 5 разів від сили, 30$ Сандалі Zara розмір 37, 15$ Туфлі розмір 37, не носилися, 20$ Забирати beltline 😊
-
9/10, без пятен. Размер queen. Свежий после химчистки, цена 100. Самовывоз. Доступно до конца дня.
-
Шукаю кімнату у квартирі в субаренду. Розгляну всі пропозиції.
-
Я з 8.08 шукаю квартиру на підселення
-
50cad, шубка pull&bear Дівчатка🛍️, хто залишається на зиму, ідеальний варіант, щоб тепло і комфортно поєднувати зі светрами, шарфами, темний шоколад, розмір s, мій ріст 170-172
-
Хто знає, до коли можна купити проїзний по феір ентрі? Онлайн і офлайн, дякую за відповідь!
-
Доброго дня, шукаю кімнату з вересня . Буду вдячна за ваші пропозиції
-
Раніше було до 15. Може паперовий можна в ДТ купити, але я не знаю🤷♂
-
Оце фейл😄
-
Стоп. На цей ні, на наступний так)
-
Тобто я вже не зможу купити цей за 5 баксів, на наступний місяць?
-
що цікаво багато дало сабмітнути першу сторінку і зараз аплікація в драфті, але не дає вносити дані далі. От цікаво, що буде далі з цими драфтами.
-
До 5 числа пільговий
-
Щоб паперовий купити, треба феір ентрі лист?
-
Електронний так. За паперовий не в курсі
-
Одразу скажу що це не amazon ca а аmazon com це американский Амазон 😁
20 Jan 2023, 19:11
313279/373099
17 minutes ago