UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, зараз знаходжусь в пошуках роботи full time . Є досвід в клінінгу, на кухні в магазині . Якщо вам на роботу потрібні люди , то буду вдячна за інформацію
-
Дякую за відповідь
-
Дякую
-
Заявку подавав в реджестрі близько півтора місяці тому. Саму картку отримав через 2 тижні після того. Мені в реджестрі тоді сказали, що десь за 2 - 3 тижні картка прийде. Розцінив це як мем про 2 - 3 тижні, але насправді строк виготовлення був таким.
-
Цена?
-
Всім привіт! Підкажіть будь-ласка чи через транзитну зону треба проходити або ж проходити контроль на прильоті, а потім вже йти виліт у Франкфурті, якщо там буде пересадка з рейсу з Калгарі на рейс в ЕС. Квиток єдиний від Люфтганзи на обидва рейси.
-
Доброго дня! Хто приїхав після 31 березня, питали на вʼїзді медогляд?
-
Продам термо сумку. 25$ Получил в подарок на работе. В пользовании не была ни разу так как просто не нужна. 825 8 ave SW
-
Контроль проходите у першій країні прильоту ЄС.
-
Добрый день, можно ли поменять семейного врача?
-
Дякую!
-
Куплю лазерный принтер Очень старые не интересуют Пишите с ценой и фото в ЛС
-
Продам Cybex Balios S Lux Moon Black Perfect condition 2nd generation Age 0 - approx. 4 yrs Weight 22 kg All questions in the private messages No trade Price 500 cad Location 📍Downtown
-
Ще потрібен працівник на кухню? І які вимоги?
-
Можно
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка де можна купити вишиванку на 5 років?
-
Ищем шпаклевщика кто знает как работать с местным тейпом.
-
50$ Повітряне ліжко/матрац Coleman, Queen size з електричним насосом 120v. Ідеальний стан. Downtown
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Продам свій Nissan Pathfinder 4.0. 2008р Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація 7місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс коліс всесезонка 285000 пробіг В дуже хорошому стані. Мотор коробка ходова без нарікань. Новий акумулятор. Колеса на додачу Чудовий та надійний Ціна 7300 є торг
20 Jan 2023, 19:11
313459/372698
3 minutes ago