UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
"переслано від" вверху
-
Всім привіт, Знайомий шукає двох працівників, ось текст з його вимогами: Jake needs 2 guys for framing starting Monday they must be in there 20 or 30 fit .speak English a.little work is in mahogany se building houses call 5872168629
-
ИНДИВИДУАЛЬНЫЕ ТРЕНИРОВКИ ПО БОКСУ И КИКБОКСИНГУ Добрый день , меня зовут Арли , я профессиональный боец смешных единоборств и профессиональный тренер ! Веду набор на тренировки по боксу и кикбоксингу ! К каждому клиенту у меня индивидуальный подход 🙌🏽 Если вам тяжело найти время для тренировок , я в любом случае могу подстроиться под вас , думаю , это не будет для нас проблемой 😊 Ручаюсь за ваш прогресс в физическом и моральном плане 👊🏽 Очень приятные цены на абонементы и разовые занятия 🤝🏽
-
Дуже добре розумію. Пробував скумбрію (макрель) з південних вод, коли жив у тропіках. М'ясо те ж, але сала так, у неї малувато, майже немає. Не знав, що оселедець теж може бути з півдня. Хоча пам'ятаю продавалась там на ринках риба, схожа на оселедець. Брав її пару раз. Може це вона тут теж продається. Так, і вона була в основному маленька.
-
Так , ви абсолютно праві. Якщо знайдете щось схоже на той смак, що ми звикли, напишіть, будь ласка, я теж сама солю.І , будь ласка, поділіться, де ви берете макрель. Бо я останні рази брала в Костко та в тайському маркеті ,був присмак старої рибки.
-
Продам USDT
-
Дитяче ліжко без матраса 10cad район Westbrook
-
В мене 6ий рівень і я чекаю на парт тайм в боу воллі коледжі від жовтня. Перед кожним семестром мене мені присилають імейл і питають, чи я все ще хочу залишатись в списку очікування і потім повідомляють чи я попав чи не попав. Наступн й семестр в вересні і виходить якщо на нього не попаду також, то буде вже більше року очікування
-
Всем здравствуйте, ищу для аренды квартиру студию в даунтауне или очень близко к нему. Бюджет 1400$. Заранее спасибо за обратную связь.
-
Можливо хтось може порадити курси для підготовки до селпіп? Онлайн чи оффлайн.
-
Нам же начебто не можна в коледж? Чи це вважається не як повноцінне навчання?
-
Chrysler 200 / 2.4 двигатель 2013 Авто в хорошем состоянии. Приемлемый расход топлива Дешевая страховка на авто Трещина на лобовом Кондиционер работает Подогрев сидений, подогрев зеркал, круиз контроль, кондиционер, дистанционный запуск. Пробег 228к Цена 5800$