UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, хто дивиться євро, є якісь варіанти, щоб дивитися саме українських коментаторів?
-
Ну есть вещи которые значительно дешевле в костко
-
повернеться, якщо заяву в поліцію подавати, тільки в такому випадку. Ніяких бумерангів і карми не існує
-
Мегого +впн
-
Там сума питання доларів 60/70
-
Чоловік сказав, що поліцію не будем викликати за такі копійки (копійки, копійками але все нове було і всеодно неприємно) Тому був офіційний лист в компанію будинку і лендлорда з чеками і інформацією про крадіжку І ще є свідок як вони це все виносили, тому так)
-
чим все закінчилось все-таки, пані?
-
Еще как работает) но сейчас не об этом….
-
www.almanara. ca/products/amberjack-4-5kg-piece-29-kg Ось ця риба офігєнна для засолу. І не тільки. Я з неї робив сашімі. З соєвим соусом і васабі. Соєвий соус краще брати аутотентичний, в китайському, там великий вибір. І в духовці дуже класно її запікати. На грилі не пробував, але казали, що теж класно. Точніше, коптити на грилі. Але попереджаю, вона не дуже жирна, рибячого сала там мало. Її дуже полюбляють в Японії і Кореї. Можете почитати. Її іще називають хамачі.
-
Там є і українські коментатори
-
Є сайт myfootball.top
-
Треба робити підписку саме українську з укр карти , максимальна підписка під впн з укр акаунта, потім ставити впн на андроїд приставку або ноут і дивитись, впн теж треба платний
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, де можна взяти цей лист: «Registered Social Worker Letter» ? Дякую!
-
не проходить оплата((
-
А оплату робите під впн ?
-
все ок працює до моменту оплати, платний впн, карта укр банку, а всерівно вибиває помилку
-
Привіт , українці!! Є вільний 1 квіток на останню вечірку радіо UCAN . Чи є бажаючі піти ?? Не хотілося б втрачати місце. За інформацією в особисті .
-
Або можна зроби окремо пакет спорт
-
Можна попросити щоб хтось в Україні вам зробив акаунт і оплатив підписку потім дав вам логін та пароль, це у випадку якщо так не виходить, номер телефону при реєстрації теж потрібен укр, в мене просто старий акаунт і я замовляю на рік або 2 підписку
-
www.facebook.com/share/p/dg9wCDHprABLWQYq/?mibextid=oFDknk Там енмакс ще трішки подешевшав
20 Jan 2023, 19:11
314301/372205
20 minutes ago