UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@uu_jobs
-
Спасибо
-
Ні, тільки місцеві фул5
-
Всем привет, кто-то знает ответ на вопрос? У меня водительские права 7 класса, могу ли я водить машину, если со мной едет человек с полными иностранными правами? Украинскими в данном случае. Или это не считается?
-
Привіт всім! Мене звати Валентина, мені 58 років. Цього місяця мої сусіди виїжджають, і я повинна залишити свою кімнату 29-30 червня і розгляну будь які варіанти. Шукаю кімнату або бейсмент і готова платити з розрахунку на $700. Також із задоволенням догляну за вашим садом, приготую їжу, приберу або подивлюсь за вашими дітьми. 🌷🌼⚘️ Я дуже охайна людина без шкідливих звичок. Будь ласка, напишіть мені, якщо ви хочете поставити додаткові запитання. Щиро дякую і всім чудового дня😊
-
Добрый день всем! Нужна работа, можно на несколько часов, возможно на целый рабочий день! Большой опыт по продажам, большой водительский опыт ( сейчас меняю права) , умею хорошо ладить с детьми, людьми престарелого возраста, не конфликтую, уважаю чужие ценности и границы. Люблю жизнь и людей! Английский начальный , но стараюсь учу на курсах! Любые вопросы можем обсудить! Буду очень благодарна за предложение по работе! Заранее благодарю 🍃🌼
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Велике дякую
-
У кого есть виза в США? Планирую поехать в Монтану, посмотреть вулкан и гейзеры в Йеллоустоун. Если есть желание, можем сгруппироваться и поехать компанией. пишите в лс обсудим подробности.
-
Продаем детскую кроватку без матраса за 20$ в хорошем состоянии. Забирать с Мальборо
-
Хтось брав з салону Honda нову машину в кредит?
-
💼 Де подивитися список документів, для подачі на PR? ⚠️ Загального списку документа для іміграції до Канади - НЕ ІСНУЄ=) ⚡️Для того щоб подивитися ВАШ список документів, потрібно визначитися по яквій програмі ви будете імігрувати. Тому потрібно визначити такі поняття: ▪️Визначаєтесь з провінцією для імміграції; ▪️Визначаєтесь з провінційною або федеральною програмою; ▪️Визначаєтесь з назвою Вашої програми; ▪️Пишете в пошуку GOOGLE 'checklist "назва вашої програми"'; ▪️Будуть сформовані посилання (деякі checklist будуть у форматі .pdf файлів, деякі посилання відразу переправлять Вас на сайт Вашої провінційної програми). ⚡️ ПРИКЛАДИ CHEKLIST. ▪️Alberta Alberta Opportunity Stream ▪️Atlantic Immigration Checklists Atlantic Immigration Program ▪️Manitoba Manitoba Provincial Nominee Program 🤫 Всі документи повинні бути перекладені - ПОТРІБНИЙ ПЕРЕКЛАД ➡️ ТУТ PS. Ділимося досвідом і посиланями на checklist в коментарях=) 🌐 ua-canada.ca/ ___________________________ Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram
-
Вітаю. У кого можливо було таке. Зробила евалюацію через WES, але потім переїхала. У заявці стоїть статус: sent і дата. Я одразу адресу не змінила, бо мала надію, що одна із попередніх руммейт дадуть знати. Плаття в тому, що простіше попросити дублікат відправити чи ще почекати? Також там є pdf report чи він підходить?