UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. У кого можливо було таке. Зробила евалюацію через WES, але потім переїхала. У заявці стоїть статус: sent і дата. Я одразу адресу не змінила, бо мала надію, що одна із попередніх руммейт дадуть знати. Плаття в тому, що простіше попросити дублікат відправити чи ще почекати? Також там є pdf report чи він підходить?
-
Продам свій пилосос Kenmore В комплекті йде,потужна щітка для коврів,щітка для підлоги і пару ще інших насаджень,мішки для пилососа🙂 Ціна $175
-
Добрый день, кто может посоветовать иммиграционного консультанта в Калгари,? Спасибо
-
Дякую!!! Ви мені дуже допомогли!
-
Ищу подработку субботу воскресенье на мувинг.
-
Дуже дякую за відповідь 🙏🏻 Можу уточнити ще: тобто там як зазвичай ніяких мокрих печаток і підписів не стоїть?
-
Зрозуміла. Вони співпадають. Дуже дякую і вам!
-
Від ВЕС вам потрібен референс номер. Шо написано чи в пдф чи паперовій копії ніхто дивитися не буде. По вашому номеру офіцери потім будуть звязуватися з вес і напояму перевіряти ваші документи
-
www.instagram.com/langspace_school?igsh=MTBkOHRuMXg0N2J0bQ==
-
Який тест здавали IELTS or CELPIP? У чому різниця?
-
Безкоштовно віддам диван і тумбочку
-
Привіт всім! В зв’язку з переїздом перездаю чудову двокімнатну квартиру (2 bedrooms and 2 bathrooms) в спокійному районі Kingsland Калгарі. Квартира розташована всього за 10 хвилин від метро Heritage. В оренду включено опалення та воду, світло оплачуєш окремо. У будинку є гриль-зони та кімната для проведення свят та дитяча площадка. У квартирі є кондиціонер, холодильник, пральна та сушильна машини, посудомийна машина, гардероби та балкон. Будинок новий 2021 року є відеоспостереження та охорона будинку та прибудинкової території. Будинок ретельно обслуговується управляючою компанією. Ціна оренди квартири складає 2 235$. Перездача доступна з 10 серпня. Олег +1 825 747 7082