UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт , хто здавав права(Водіння) можете розказати що і як саме було, наскільки складно, будь ласка
-
Эдмонтон, Торонто, Оттава :/
-
а хітси випадково нікому не треба? брат привіз 10 пачок, а він не курить 😅
-
Ottawa - embassy Toronto, Edmonton - consulate Я думаю ув. Thunder имел ввиду этот нюанс.
-
(Посольство )Оттава в подчинении у министерства, а консульства в подчинении у посольства. The consulate general of Ukraine in «city» is supervised by the embassy of Ukraine in «capital of the country».
-
Всім ранок! Планую їхати до США по u4u. Але назвіть будь ласка переваги канадського громадянства,у порівнянні зі статусом українських біженців у США(доки якось не отримаю Грін карту у США,що може зайняти багато років і то не факт) Те що, я буду невиїздний(хіба що одноразово і тільки в одну сторону, без можливості вернутися обратно),доки не отримаю Грін карту - я знаю)
-
Тоді ще інше, деякі страхові не покривають робочі парковки, ви краще дзвоніть у страхову і питайте
-
Є данні іншої машини .Ця людина працює зі мною на роботі .Це парковка біля роботи
-
Страховці всеодно, як нема даних іншої машини (як я зрозуміла), то як хочете відремонтувати машину, то вони скажуть платити deductible, той який в договорі прописано
-
Диван 30$ Груша боксерская 40$
-
Добрый день всем! Внимание Девочкам! Возьму к себе в квартиру на подселение девушку, комната НЕ отдельная, соотвественно и цена будет не большая. Находится рядышком возле даунтауна, на 17й авеню:) обязательное условие - любовь к кошечкам) кто заинтересуется- пишите в ЛС , обсудим)
-
Есть кого интересует обмена кеш на деньги на счет?)
-
З канадським громадянством потім легше отримати робочі візи до штатів і отримати грінку) Вам не забороняється мати і те, і те)
-
Вот если бы стики на гло…
-
Можливо хтось планує їхати в Україну до 25 червня, потрібно передати лист, за винагороду. Дайте знати, будь ласка. Тел.4378087703 Дякую!
-
Можливо хтось планує їхати в Україну до 25 червня, потрібно передати лист, за винагороду. Дайте знати, будь ласка. Тел.4378087703 Дякую!
-
Продаю игры на ps4. Ghost of Tsushima полностью на русском языке 35cad, Assassin Creed 20cad, Divinity 10cad (только диск без упаковки). Все диски в отличном состоянии.
-
Приєднайся до нас на святкування Літнього Сонцестояння! Будемо купатися в енергії сонця, запрошуємо шанувати світло всередині вас. 📅 Коли: 22 червня о 15:00 📍 Де: Калгарі Даунтаун. Що на вас чекає? 🌕Групова робота з метафорично-асоціативними картами карт від Alina Pushuk ✨Індивідуальна церемонія цвяхостояння для кожного учасника від Tetyana Fales 🧘🏼Хатха йога 🍡Та смачні частування Вартість: 85 $ Дрес-код: біла чи світла зручна одежа для йоги чи медитацій Встигни забронювати📩кількість місць обмежена
-
Продам iPhone 12 mini red на 128 ГБ. Стан ідеальний (окрім однієї вмятини на фото) 300 Downtown, East village
-
шарлатани виходять на новий рівень🫣
20 Jan 2023, 19:11
314720/373219
15 minutes ago