UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаю у звʼязку з переїздом: Modulus wireless speakers + light panels за 100 cad. Дифузор-нічник Vicks на 3л води за 55cad (в ціну входить сам пристрій, 2 фільтри та ароматичні пади) Midea humidifier на 6 л води. З підсвідкою, яку можна регулювати. Розпилює як холодний пар так і теплий. Є датчик зволоження, таймер, спеціальний відсік для ефірної олії. 50cad. Аir fryer ninja на два відсіки. Має безліч режимів для готування. 130 cad. За іншими додатковими питаннями прошу в приватні повідомлення
-
maps.app.goo.gl/VkGLLVsD8iSLc3Hy9
-
maps.app.goo.gl/XnHUscMFDkcZE9iz9
-
Добрый день! Пересдаем свой контракт ( до февраля). 2 спальни, 2 ванные комнаты, 3 гардеробные, балкон. Большая светлая квартира на 21 этаже нового комплекса в центре с видом на город и горы. В здании есть бассейн, бильярд, тренажерный зал и многое другое, жильцам все доступно – бесплатно! Домашние животные разрешены🐶🐱 1 июля🔑 Отопление и вода включены в стоимость. ✅ Все в шаговой доступности (электричка, автобусы, парки, магазины, детские площадки, школы, детские сады, больницы и т. д.)🎯 Комплекс возле Центрального мемориального парка🌿
-
Всім привіт, продам три подарункові карти від Apple. За подробицями пишіть в лс
-
Всім привіт.👋🏻 Шукаю роботу, не важливо part time/full time.💼 Мені 18 років. Для своїх 18 років в мене дуже багато досвіду.🤓 Вивчилась на Готельний бізнес 3 роки. Мала від школи 2 рази по 3 місяці практик в готелях.🏨 Я вмію все що стосується праці в готелі (doorman, receptionist, housekeeper і тд…) Працювала я: Офіціанткою (3 місяці)🤵♀️ В пекарні/баріста/робила булочки (6 місяців)🧁 Фастфуд ( 1 рік)🍔 Продавцем консультантом парфумів ( 6 місяців)🎀 В споживчому магазині ( 3 місяці)🍅🥦 Ще я дуже хочу займатися манікюром, самоучка але не вистачає досвіду, може якщо хтось робить курси то буду дуже чекати на ваші пропозиції.💅🏻 Якщо є якісь пропозиції або хтось би міг мене порекомендувати, напишіть мені будь ласка в особисті. Буду дуже вдячна.🙂 (дуже швидко вчуся чомусь новому, завжди пунктуальна та відповідальна до будь-якої роботи)
-
Продаємо стіл +6 стільців 150$ ( зможемо домовитись за ціну) Кровать велика на жестяному каркасі з матрасом 100$ Диван шкіряний 100$
-
-
Продам телевізор SONY BRAWIA ULTRA HD 4K 65 діагональ Стан ІДЕАЛЬНИЙ, купували декілька місяців тому, продаємо бо виїзджаємо. Ціна в магазині такого від 1000 доларів + Віддаю за 600 Дуже крутий телевізор, підійде як для фільмів так для ігор. Гарна, плавна картинка Голосовий пошук Блютузний пульт
-
Куплю європейські heets до iqos
-
👩🏻🎓 Хочете навчатися в Канаді? Ось що вам потрібно знати! ⚡️ Плануєте навчання в Канаді? Переконайтесь, що ви готові виконати всі вимоги для отримання стаді перміту! Ось основні кроки, які допоможуть вам підготуватися: ▪️ Прийняття до навчального закладу – Letter of acceptance. Ви повинні бути зараховані до визнаного навчального закладу в Канаді (Designated Learning Institution, DLI). ▪️ Фінансова підтримка: Підтвердіть наявність коштів для покриття плати за навчання, проживання та витрат на повернення додому. ▪️ Відсутність судимості ▪️ Медичне обстеження: ▪️ Доказ повернення: Переконайте офіцера, що ви залишите Канаду після закінчення терміну дії вашого стаді перміту. ▪️ Провінційні Атестаційні Листи для Студентів у Канаді ✅ З 22 січня 2024 року більшість студентів, які подають заявки на отримання стаді перміту в Канаді, повинні включати провінційний атестаційний лист (Provincial Attestation Letter, PAL) від провінції або території, де вони планують навчатися. Це нова вимога, яка спрямована на те, щоб покращити процес подання заявки та забезпечити, що всі студенти відповідають вимогам провінційного уряду (Canada.ca). Детальну інформацію та інструкції знайдете тут: Canada.ca - Study Permit ⚠️В и можете навчатися на повний день, якщо у вас є робочий дозвіл (work permit) в Канаді, але є кілька важливих умов і обмежень. 1️⃣ Поєднання дозволів: Ви можете мати і робочий дозвіл, і навчальний дозвіл (study permit) одночасно, але ви повинні бути здатні показати офіцеру, як ви будете балансувати навчання та роботу (IRCC Canada). 2️⃣ Тимчасові правила для роботи без навчального дозволу: Деякі робочі дозволи, видані до 7 червня 2023 року, дозволяють працювати та навчатися без необхідності в навчальному дозволі. Ці правила діють до 27 червня 2026 року або до закінчення терміну дії вашого робочого дозволу, залежно від того, що настане раніше (Canada.ca). 3️⃣ Обмеження для студентів з навчальним дозволом: Якщо ви є студентом на повний день з дійсним навчальним дозволом, ви можете працювати до 20 годин на тиждень під час навчальних семестрів та повний робочий день під час запланованих перерв (наприклад, літніх або зимових канікул). Важливо, щоб ви дотримувалися умов вашого навчального дозволу (Canada.ca) (IRCC Canada). 4️⃣Дозволи для студентів у Квебеку: Якщо ви працюєте в Квебеку, вам не потрібен Quebec Acceptance Certificate (CAQ) для навчання, якщо ви відповідаєте критеріям тимчасової політики, яка дозволяє навчатися без навчального дозволу (Canada.ca). ❤️ Інформація надана імміграційним консультантом Коновал Тамарою, номер ліценції R711465 ✔️ Якщо Вам потрібна допомога👇 ➡️ ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ 🎬 Конференції з Tamara Konoval : ▪️Документи для подачі на PR (Permanent Resident) ▪️СOMMON-LAW partner Canada. Партнерство та цивільний шлюб в Канаді ▪️Імміграція в Манітобу після 30 квітня 2024 Миі в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram