UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
👋 Привіт, друзі! Шукаєте справжній смак домашньої української кухні в Калгарі? Звільніть місце у вашому серці (та холодильнику) для наших домашніх пельменів! 🥟 Чому варто спробувати наші пельмені: - Приготовані з любов'ю та за традиційними українськими рецептами. - Тільки свіжі та натуральні інгредієнти. - Великий вибір начинок: м'ясні, овочеві та навіть вегетаріанські. ⚡️Вартість від 20$ Замовлення та деталі пишіть у приватні повідомлення Telegram Спробуйте один раз, і ви повернетесь за добавкою! 😉 З повагою, Ваші українські майстрині 🥟👩🏻🍳👩🏼🍳 Якщо у вас є додаткові побажання або інформація, яку ви хочете додати, дайте знати!
-
👋 Привіт, друзі! Шукаєте справжній смак домашньої української кухні в Калгарі? Звільніть місце у вашому серці (та холодильнику) для наших домашніх пельменів! 🥟 Чому варто спробувати наші пельмені: - Приготовані з любов'ю та за традиційними українськими рецептами. - Тільки свіжі та натуральні інгредієнти. - Великий вибір начинок: м'ясні, овочеві та навіть вегетаріанські. ⚡️Вартість від 20$ Замовлення та деталі пишіть у приватні повідомлення Telegram Спробуйте один раз, і ви повернетесь за добавкою! 😉 З повагою, Ваші українські майстрині 🥟👩🏻🍳👩🏼🍳 Якщо у вас є додаткові побажання або інформація, яку ви хочете додати, дайте знати!
-
Продам все що на фото) Диван 50cad Килим 40cad Торшер 10cad Район Sunalta
-
Сходи в сеть Sobeys. У них была программа чисто от них для беременных. Полазь онлайн. Я не вспомню название. И сейчас немного занята чтобы покапаться
-
Підкажіть будь ласка треба заповнювати спочатку першу форму ?потім вони самі пришлють с інком Чи можна відразу заповнити другу форму і відіслати?
-
Мы в волмарте берём по 20$🤷
-
Да нам в принципе нормально
-
Всім доброго здоров’я шукаю я та мій син роботу знаходимося в Калгарі ну є можливість переїхати за містом 200 300 кілометрів мені 42 синові 19 заздалегідь вам дякую за допомогу
-
Ну все матчи до обеда обычно, в 7, 10 утра и в час дня
-
Когда будут показывать евро?
-
Кто-нибудь знает пабы, где можно евро посмотреть? Сразу спрошу, есть ли такие же бездельники, кто сгонять посмотреть хочет?)
-
Потрібна кімната з 30 червня по 5-6 липня, з своїм санвузлом, для двох дорослих
-
Ну як хочете. Якщо йти з вересня, то мабудь вдугу форму. Але якщо у серпні то мабудь можна і першу. У формі яка для cuaet нема пункта для ніком
-
Доброго дня ! Мене звати Олег і я чоловічий перукар з багаторічним досвідом. Приймаю у себе, район Ramsey/ Inglewood SE. Гарантую якість і ретельний підхід до стрижки за доступною ціною. За деталями (825)4887016 !
-
Ранние нах, а вот в час, там Испания Италия играет, можно и посмотреть
-
Всім привіт! Порекомендуйте майстриню наростити вії? Дякую ☀️
-
Ще Little Burgundy наймають
-
Під реддіром є багато фабрік, якщо такий варіант ок. Стабільна зарплатня, дешевше житло
-
Здравствуйте! А что имеется в виду под «на выезде»? Я просто знакома с сертифицированной переводчицей, но не пойму, подойдут ли вам её услуги.
-
👆може хто шукає друга?❤️
20 Jan 2023, 19:11
315112/372889
3 minutes ago