UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам сандалі для хлопчика 28 розмір(EU) , довжина устілки 18,5 см. Нові, жодного разу не вдягались (сину не підійшов розмір) по 20$ , район SE
-
̶̲̲θ̶̲̲α̶̲̲ρ̶̲̲ρ̶̲̲α̶̲̲λ̶̲̲έ̶̲̲ο̶̲̲ς̶̲̲ ̶̲̲γ̶̲̲ε̶̲̲ν̶̲̲ν̶̲̲α̶̲̲wrote on 20 Jun 2024, 01:56 last edited byДоброго дня) цікавить така інформація купили тут котеня і хочемо вивезти його в Європу. Хто вже проходив це все і може допомогти з інформацією(які документи робити) Дякую всім чудового дня)
-
Які фабрики ви маєте на увазі?
-
Привіт усім! Я активно шукаю нові можливості у сфері логістики та управління ланцюгами постачання. Маю 4 роки досвіду роботи як Transportation Coordinator/Dispatcher. Займався міжнародними перевезеннями по усій Європі. Також маю досвід роботи у складські логістиці 1 рік. Англійська на рівні B2. Буду вдячний за будь-які рекомендації або підказки. Якщо у вас є інформація про відкриті вакансії або ви можете порекомендувати мене, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую!
-
Привіт! Бачила продавав магазин Petland Shawnessy. Я десь три дні тому була там)
-
Доброго вечора Можливо є курси по підготовці на здачу CELPIP???
-
Как мило 🙏✨
-
А чого він сам не написав, тільки форварднула його повідомлення?🌚 Падазрітельна!
-
чувак кинув тільки в 1 групу, бо в інших його немає
-
Поняв, прийняв
-
В флудилку загляните, там вчера девушка продавала польские стики
-
та він так довго буде шукать
-
А ти його репрезентуєш в цій?)🌚
-
В лс
-
Интересен обмен ?
-
Добрый вечер в связи с переездом продает TV and Soundbar стол в подарок 700$ 55in Гарантия до ноября, покупали в ноябре 2023 есть чеки и коробки Состояние новое даже еще в пленке.
-
Здається я вже це читав місяці 4 тому
-
То наче хтось інший був
-
Подскажите где можно поменять экран на макбук и сколько это будет стоить?
-
Продам Ps4 pro 1tb 6 дисків 3 контролера Hdmi кабель, кабель зарядки, кабель зарядки контролерів та зарядна станція для контролерів в подарунок. 270 доларів
20 Jan 2023, 19:11
315144/372769
9 minutes ago