UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю, мене звати Юлія і я вирощую мікрозелень 🌱 Мікрогрін - зелень для вашого здоров'я! 🌱 Хочете додати до свого раціону щось нове та корисне? Спробуйте мікрогрін - молоді паростки, які багаті на вітаміни та мікроелементи також мікрозелень містить більше вітамінів, ніж дорослі рослини. 🔸 Чому обирати мікрогрін? • 100% натуральний продукт • Вітамінний заряд для вашого організму • Покращення загального стану здоровʼя 🔸 Замовляйте свіжий мікрогрін прямо зараз! • Люцерна • Проростки пшениці • Пшениця для котів • Соняшник 🌻 • Горох 🫛 • Броколі 🥦 • Редиска • Рукола 📲 Для замовлення або деталей пишіть у приватні повідомлення! Зробіть свій раціон здоровішим з мікрогріном! 🌱💚 www.instagram.com/micro_greens_magic?igsh=MWl0Mm9mNTN6YWt0cg%3D%3D&utm_source=qr
-
Всім привіт ! Хто сьогодні прийти до Commonfelth і підтримати мене в ді-джей батлі , вам потрібно сказати при вході у клуб «LUZHIK TEAM « за це мені нароховують бали ВСІМ ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !
-
Добрий день, може в когось є волейбольний м'яч, давайте зберемось в парку покидаємо, бо вже криша трохи їде вдома сидіти)
-
Доброго вечора!!! Перездаємо свій контракт Boardwalk на 2bed apartment з серпня 2024 по травень 2025 🏠Заїжджати можна трошки швидше по домовленості. 📍Розташування: 1919 University Dr., NW, 🚍біля будинку відразу автобусні зупинки у різному напрямку міста. 10 хвилин пішки до C-Train. 3 зупинки і ви в Downtown. 🛒Safeway на сусідній станції C-Train, Superstore - 7 хв на авто, Walmart- 5 хв на авто. Муніципальний басейн-через дорогу. School в пішій доступності Daycare - 7 хв на авто 🏰 Квартира дуже простора: з кухнею, великою їдальнею, коридором і вітальнею, кладовою кімнатою, велика ванна кімната. Квартира знаходиться на першому поверсі 4-поверхового будинку. Територія будинку зелена, наче в парку (з білочками та зайчиками) 💵 Ціна: $1799/міс-рент. $50-60/міс електроенергія. $60/міс підземна парковка, на якій можна зберігати ще й велосипеди. $10 сторедж сету коліс в секюріті кімнаті $2/ прання: пральна та сушильна машини на тому ж поверсі 🪑🛏❗️По домовленості можемо залишити деякі меблі та техніку.
-
Начебто бачив в цьому магазині. Продається на вагу.
-
#робота для чоловіків ❗️Наявність авто ОБОВʼЯЗКОВО❗️ 📌Чистка грилів/барбекю *Робота фізично важка, тому ‼️прохання писати тільки тим, кому дійсно потрібні робота і хто готовий працювати на результат. Головні обовʼязки: • Комунікація з клієнтом (до/під час/після чистки) • Повна чистка грилів (від розбирання до складання) • Використання спеціалізованого обладнання для очищення (болгарка, стімер, пилосос, спреї, щітки) • Прийняття оплати від клієнта • Фотозвіт (до/після) 🗓️Графік роботи 4/2 (можна буде корегувати, брати вихідні або працювати більше, але заздалегідь попереджати). *Але щонайменше 3 робочих дні на тиждень. 💸Можливість заробляти від $200/день 💳Оплачувана стажировка 📎Обладнанням та клієнтами ми вас забезпечуємо. 📩За детальною інформацією (зп, графіком і тд) пишіть мені в особисті: @Baliesia - Алєся
-
Всім привіт) хочу запитати, чи знає хтось, може в центрі є фонтани такі де дітям по воді побігли можна?)))
-
До речі є також органічна гречка по $ 6.6 за кг.
-
В цьому відділі.
-
Вчера за вечер прошел) зашло)
-
Продаем некоторые вещи: 1.Кофемашина 140 CAD 2.Мороженица 40 CAD 3.Детские зимние сапоги Pegia 23 размер. Очень теплые, в средине овчина, снаружи очень качественная замша и нескользящая резиновая подошва. Состояние очень хорошее. Покупали за 90, продаем за 50 CAD. 4.Женские демисезонные сапоги 38 размер. Материал-замш. Надевались 1 раз. Опушка откатывается, очень удобные.Состояние идеальное. Цена 40 CAD 5.Комбинезон зимний (на байке), Next, размер 92 см (1,5 - 2 года) в идеальном состоянии (по фото видно). Водоотталкивающая ткань очень высокого качества. 80 CAD 6.Чехлы 14 Pro Max. 50 CAD
-
Добрый день! Пересдаем свой контракт ( до февраля). 2 спальни, 2 ванные комнаты, 3 гардеробные, балкон. Большая светлая квартира на 21 этаже нового комплекса в центре с видом на город и горы. В здании есть бассейн, бильярд, тренажерный зал и многое другое, жильцам все доступно – бесплатно! Домашние животные разрешены🐶🐱 1 июля🔑 Отопление и вода включены в стоимость. ✅ Все в шаговой доступности (электричка, автобусы, парки, магазины, детские площадки, школы, детские сады, больницы и т. д.)🎯 Комплекс возле Центрального мемориального парка🌿 Для аренды необходима справка с работы или, если ее нет, то выписка из банка, подтверждающая вашу платежеспособность. Условия оплаты: 2850 CAD в месяц, БЕЗ ДЕПОЗИТА! Любые вопросы в личные сообщения)
-
Здається кімната в бейсменті для українки. 800$ на місяць, все включено. З меблями. Район Mount Pleasant, NW. До автобусу 6 хвилин пішки. Вже вільна.