UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Але гречка вже 8.8 за кг )
-
Дуже вам дякую! В цьому магазині знайшов и вівсянку і гречку на вагу. Прям те що потрібно
-
Зараз хоч можна купити. А раніше часто перекупи розбирали 😔
-
Тоді підходьте до каси Укрзалізниці і купляйте з паспортом.
-
Значит рецепт не правильный
-
Нічого завантажувати не потрібно. Ви давно вже в усіх реєстрах, з першого дня коли отримували якісь документи від держави 😉
-
Та й зараз перекупи є.
-
Якщо хоча б дві людинки долучится, то м'яч купити не проблема
-
Ну кожну вашу дію вони не відстежували, а зараз що? Все в 1 додатку, який ніхто не знає хто контролює.
-
Хто мае бажання пограти сьогодні теніс 🎾?
-
Так я купляла без проблем через додаток укрзалізниці, але це було взимку, а зараз неможливо?
-
Ви схоже не знаєте що вас і до цього відслідковували без Дії. У СБУ багато було інструментів знайти вас ще до того як зʼявилася Дія)
-
Мене ніхто. А ті, хто може отримати доступ до додатку, ті будуть знати кожен ваш крок в майбутньому. Навіщо це? Але я не хочу вам нічого доводити, якщо вам з цим комфортно, то ваше право, як і моє мати свою думку. Майбутне надасть відповіді пізніше.
-
Як відстежують вас в Дії? Ви бачили звідки підтягуються дані?)
-
Дякую
-
Ну то чому вони так не залишили все? Бо то було муторно, а зараз - 2 кліка і все у них є, а потім ще й рейтинги начіплять.
-
А ну якщо думаєте що хтось злиє ваші дані. То це частіше буває через соц робітників які зливають бази з реєстрів. Як це робили до Дія:)
-
Доброго дня! Прилетіли в Канаду, отримали work-permit, але офіцер прикріпив його до сторінки в паспорті. Підкажіть, чи ок це? Комусь так робили? Перед нами людям видавали окремим папірцем.
-
Мій посил більше в тому що тим кому потрібно, все знають вже без Дія про нас. Про те що «о жах, про нас все дізнаються і за нами слідкують якщо поставити Дія» все це перебільшено в медіа.
-
Я трошки не про це, а те, що кому треба, той отримає дані без проблем, то я і так розумію.
20 Jan 2023, 19:11
315800/374877
4 minutes ago