UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо хоча б дві людинки долучится, то м'яч купити не проблема
-
Ну кожну вашу дію вони не відстежували, а зараз що? Все в 1 додатку, який ніхто не знає хто контролює.
-
Хто мае бажання пограти сьогодні теніс 🎾?
-
Так я купляла без проблем через додаток укрзалізниці, але це було взимку, а зараз неможливо?
-
Ви схоже не знаєте що вас і до цього відслідковували без Дії. У СБУ багато було інструментів знайти вас ще до того як зʼявилася Дія)
-
Мене ніхто. А ті, хто може отримати доступ до додатку, ті будуть знати кожен ваш крок в майбутньому. Навіщо це? Але я не хочу вам нічого доводити, якщо вам з цим комфортно, то ваше право, як і моє мати свою думку. Майбутне надасть відповіді пізніше.
-
Як відстежують вас в Дії? Ви бачили звідки підтягуються дані?)
-
Дякую
-
Ну то чому вони так не залишили все? Бо то було муторно, а зараз - 2 кліка і все у них є, а потім ще й рейтинги начіплять.
-
А ну якщо думаєте що хтось злиє ваші дані. То це частіше буває через соц робітників які зливають бази з реєстрів. Як це робили до Дія:)
-
Доброго дня! Прилетіли в Канаду, отримали work-permit, але офіцер прикріпив його до сторінки в паспорті. Підкажіть, чи ок це? Комусь так робили? Перед нами людям видавали окремим папірцем.
-
Мій посил більше в тому що тим кому потрібно, все знають вже без Дія про нас. Про те що «о жах, про нас все дізнаються і за нами слідкують якщо поставити Дія» все це перебільшено в медіа.
-
Я трошки не про це, а те, що кому треба, той отримає дані без проблем, то я і так розумію.
-
@uu_tennis
-
Ножі 15$( бралися за 40) Ваги 15$, забрати можна 27 червня Подушки дві штуки разом 20$ Сковорідки 15$ Чоловічі Кросівки адідас розмір 45-46, жодного разу не носилися, 30$ Пуховик чорний довгий жіночий, розмір S, 25$ За подробицями та іншими фото у особисті Забирати beltline 😊
-
@uu_volley
-
Там таке його зімняли😭
-
Так, то для зручності, можете розкрити скріпку та забрати його
-
Дякую
-
На офіційній сторінці посольства в фейсбуці consulate general of ukraine in edmonton вони пишуть коли будуть виставляти слоти. Зараз це виглядає як два рази на місяць по вівторках всього на пів години (останній раз було 11 червня)
20 Jan 2023, 19:11
Post 315807 of 367652
4 minutes ago