UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Он же калгариец как раз вроде? Рестлер?
-
Спасибо. Наразі бот розуміє тільки російські "вдячення", але я його перероблю. Нагадаю всім, що тут "тихо" рахується карма, і чим більший вклад у спільноту, тис більші плюшки (поки не знаю які 😅) будуть для людей 😁
-
Ахах, Фастер, мы тебя увидели наконец
-
Я его знаю только из игры на Сеге Wrestlemania
-
Продається матрас, стан нового. Ціна 200.
-
Туфли на каблуке👠 размер 8,5 Покупались в Simons за 130$ ( есть коробка и чек 🧾) Состояние идеальное , в носке были один вечер 🌃 Цена договорная Heeled shoes👠 size 8.5 Bought at Simons for $130 (there is a box and a receipt 🧾) Perfect condition, only worn for one evening 🌃 Price is negotiable
-
Максим, подивіться правила гілки перед тим щоб щось сюди писати. Я купував такий самий гріль новим за 20$ в 2022, але для мене було не проблемою з'їздити в Ейрдиі за ним (бензину більше спалив). Є ринок, є ціна, є попит. І ця гілка не про "заробити на українцях", я впевнений що саме вас би влаштувало взагалі тільки безкоштовно. Я нещодавно купував у хлопця речі, і пролунала фраза "заробити на мені не вийде". А це особисто для мене, хто майже 2 роки по суботах волонтерів безкоштовно для людей, намагаючись хоч якось допомогти новоприбулим - то прям по ушах дало. Залиште уто своє "українське" вдома будь ласка, ви в Канаді, і чим скоріш ви то зрозумієте (особливо ставлення місцевих до своїх речей), тим простіше вам буде upfront