UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я доволі терплячий до людської глупості, але все ж має свій терпець
-
Скажемо "до побачення" Максиму.
-
В Cold Garden неплохой Witbeer, оказывается
-
Всем привет! Ищу компанию которая занимается framework, нужно чтоб сделали подсчеты. Если есть знакомые дайте контакты, заранее благодарю!
-
одного разу достатньо. кооператорс чи десжардінс - хто дасть краші умови саме вам
-
ржу, «черговий»
-
мені соромно, дядя Женя, але ти навіть мене перегнав 🙂
-
Это количество сообщений за какое время в чате?))
-
@Radmir_PeakSpirit @ZabavaYu @SergeyKudelin
-
Омг, ещё Юлиана там есть)
-
@ZabavaYu забракував коли скинув в чаті, бо реклама іншого бігово клубу)
-
це загальний скор за всю історію існування групи. там окремо рахуються «подяки», відповіді на повідомлення та інше. я цю штуку перероблю на weekly-basis soon, але в цілому я щось вигадаю як то конвертувати в щось «осязаємоє»
-
Терміново продаю ліжко твін IKEA з матрацом. В ідеальному стані з наматрацником. Забрати можна 26.06 в районі Canyon Meadows. Продавала останній раз за 350кад. Хто готовий забрати, зроблю гарну знижку!
-
О лол Не знаю помнит ли кто эту подружаню В чате как-то одна персона писала что-то то ли о поиске работы, в инглиш зону кидала советы «писать инглиш слова на листочек и вешать по дому». У нее на аккаунте нашлись и фоточки с расеи, и сама она оттуда же, но прилетела сюда со своим семейством - три дитачки и муженек. По моим скромным подсчетам они получили 10500$, бедные куаэтчики с ростовской области Мож вспомнит кто 😀 Они улетают обратно домой 🎉