UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Галина Міллер робить наскільки я знаю
-
Тут біля 12 напрямків права, здебільшого юристи / адвокати тут спеціалізуються в 1-3 х них. Конкретизуйте ваше питання
-
Добрый день . Кто знает, где есть места/парковки, где можно поучиться вождению? Подскажите пожалуйста 🙏
-
Добрый день . Кто знает, где есть места/парковки, где можно поучиться вождению? Подскажите пожалуйста 🙏
-
Переоформлю контракт, на комнату в двухкомнатной квартире в 5 минутах ходьбы неспешным шагом от станции Heritage. Комната солнечная, светлая, квартира расположена на 3 этаже. В комнате имеется углублённие-гардероб, матрас queen size. В квартире имеется оборудованная кухня, огромный гардероб, балкон. Соседом по квартире будет взрослый, не пьющий, очень культурный украинец, который владеет английским, китайским и японскими языками. Не пьет, не курит, не скандалит. Цена за комнату 912 Cad в месяц, и коммунальные услуги 27 электро, 25 интернет.
-
Дякую)
-
Шановне найкраще ком'юніті, рекрутери та рекрутеси. Допоможіть будь ласка знайти, за можливості, офісну роботу. Маю 7 років досвіду роботи в міжнародних компаніях, на позиціях в operations, finance та procurement відділах. Чудово володію офісними програмами, фінанси та ерп системи, бюджети, тендерні та звичайні закупівлі, робота з контрактами та постачальниками, тощо. Але буду радий будь-яким іншим пропозиціям, залюбки опаную нову професію як apprentice. Вільно володію англійською. Є своє авто. Калгарі або будь де навколо. Буду дуже вдячний за будь-яку додаткову інформацію.
-
Перездам контракт TELUS - безлімітний домашній інтернет швидкість гігабіт + TELUS TV за 75$ в місяць
-
Перездам контракт TELUS - безлімітний домашній інтернет швидкість гігабіт + TELUS TV за 75$ в місяць
-
-
Продам матрас Розмір Double Стан нового, завжди використовувався захисною накидкою Даунтаун, самовивіз
-
Привіт 🙂 Шукаю нового сусіда, адекватну та охайну (!) людину. Орендую затишну 2-bedroom квартиру від “Mainstreet” (дві спальні, одна загальна кімната, комора, кухня, ванна/туалет, балкон), 3-й поверх 4-поверхового будинку. Адреса: 205 Heritage Drive SE. Дуже гарне, тихе місце, без бомжів/наркоманів (через дорогу є police station). Квартира тепла узимку, у будівлі багато українців. Гарний менеджер будівлі. 10 хвилин пішки від станції c-train “Heritage” + достатньо автобусів; у пішій доступності від Walmart, Dollarama, Superstore і т.д. Загальна сума: 1800 у місяць + 18 страховка (по 909 на кожного відповідно), включає воду та опалення.
-
轻松日结,努力过万,抓紧机会,创造财富。