UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Запрошую в Chasin Tails, працюємо кожного дня, 10 хвилин від даунтауну, також маємо знижку 25% на деякі види стрижки
-
Scuf Reflex FPS (Scump design) for PC, PS5 $150
-
Queen size! Гарний стан, в користуванні був 9 міс Є наматрасник, також можу продати з теплою ковдрою і подушками $300 за все
-
Чи є бажаючи розділити Мегого? Що я пропоную? - Тариф Максимальний. Можна дивитись 400+ каналів, всі футболи Євро2024, Лігу Чемпіонів тощо. Коштує він 203 грн на місяць. З вас 100 грн на українську карту щомісяця. Єдина умова - спорт можна дивитись лише ДВІ події одночасно. Тобто я дивлюсь щось одне, Ви - теж щось одне. Запустити дві гри параллельно на одному пристрої не вийде (це актуально зараз, коли ігри групового етапу третього туру йдуть одночасно). Також вам буде потрібен ВПН. Я юзаю Surfshark за 75 CAD на три роки. Але який захочете, такий і підключите.
-
Всі привіт! Шукаємо 1 бед 1 бас квартиру в околицях центру, або біля метро. Ми молода пара, без дітей та тварин. В Канаді більше 2 років З 1 Серпня) Бюджет 1550$. Дякую!
-
Привіт, можливо хтось допоможе знайти форму щоб заповнити на бенефіти, ми відправляли вже але чомусь до них не дійшло і потрібно знову заповнювати.
-
2005 3.5 AWD Самая полная комплектация 300000 пробег Активный статус Ездит каждый день,много сделано,срочная продажа 3900 cad Детали в личку