UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@ellataxes
-
Можливо хтось може допомогти з страховкою на машину
-
Я купив нову машину з салона, в мене права 5gdl і вони мені загнули ціну в 600$ Це нормально ?
-
Спасибо большое)
-
Всім привіт! Шукаю роботу в сфері обслуговування (Адміністратор, рецепшен) і в офісі (Офіс клерк, офіс асистент) Маю досвід більше 5 років. Розмовна англійська. Буду вдячна за будь-яку інформацію!
-
Якщо хочуть просто холод на декілька тижнів, то зазвичай там якась форма в стилі «для трансферу введіть свою карту на яку він буде відбуватись» і вони так тирять данні картки. Іноді просто пишуть, що не в місті і типу скинуть чек, а приїдуть чуваки і заберуть. Тут фішка в тому, що чек фейковий і вони забирають товар, а потім ти їх не знайдеш.
-
З липня здається кімната для однієї дівчини. 217 25 авеню N.E., дві хвилини пішки до Сentre street та Едмонтон трейл. Тихий район, нова побутова техніка в квартирі. Більше деталей в приватних повідомленнях. $800 deposit + $800 monthly + комунальні
-
Доброго дня! З липня місяця здається бейсмант 1808 6 St.NE 3 спальні велика вітальня , багато допоміжних приміщень для речей , кухня спільна з жінкою канадійкою яка проживає на верхньому поверсі , привітна допомагає українцям з усіма питанням. зелений двір і зона барбекю . Всі меблі залишаються окрім ліжка , зручне місце розташування поряд школи , магазин , басейн, лікарня . 💵 1500$ + комун , без депозиту , термін договір не має можна зʼїхати в любий час попередивши за місяць власницю . pet friendly