UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Значить, то загальна практика в них
-
Набір столиків Безкоштовно
-
Обідній стіл Безкоштовно
-
Я бы в Украину не рисковала ездить в целом 🌚
-
Продам 2 карниза Новые,не использовались 10$ шт. Размеры на упаковке
-
Журнальний стіл , розібраний Безкоштовно
-
Заявку на продовження вже потрібно було подати, або, як в іншій ґільці пишуть - через кордон з США робити
-
Для перебування в Канаді треба саме візітор рекорд або стаді перміт для дітей ! Якщо не збираєтесь зараз подорожувати то віза не треба
-
Це відео було до 31 березня поки безкоштовно було, але ж процедура та сама просто зараз платно вже! youtu.be/0zsK1pq0kgc?si=oGEVoqZwGBsqnAhB
-
Продам свій Jeep Grand Cherokee Laredo 2012 р.в Двигун V6 - 295 к.с Пробіг 143 000 км Активний стан, без ДТП Автомобіль немає ніяких проблем На гарній комплектації Також маю карфакс Ціна 16000 торг
-
Тут житло також надають?
-
Ищу личного повара который будет готовить для семьи из двух человек один раз в неделю. Есть тут кто таким занимается? Локация шинук.
-
Если еще не подавали налоги и нет этого кабинета?
-
Також вам приходять повідомлення в кабінет платника податків. Наприклад коли вони відсилають вам чек. І через декілька днів він доходить поштою на вашу адресу. Виплати йдуть раз в квартал. Там в листі напишуть розклад коли і скільки.
-
Дуже дякую за інформацію 🙌
-
Поняла, спасибо)
-
а ну тоді до наступного року у вас буде приходити все чеками як і нам було. Як тільки в наступному році подасте декларацію за 2024, то у вас зʼявиться кабінет.
-
Порадьте хорошого барбера!Дякую!
-
I mean like that
-
хоч і слав їм реквізити мого банку, вони всерівно присилали мені чеками. Бухгалтер мені казала що у багатьох так до того як буде свій кабінет
20 Jan 2023, 19:11
316616/375198
3 minutes ago