UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
I mean like that
-
хоч і слав їм реквізити мого банку, вони всерівно присилали мені чеками. Бухгалтер мені казала що у багатьох так до того як буде свій кабінет
-
В банк прийти и попросить получать от cra - кабинет не нужен, не ?
-
Так а через банк ?
-
це я не пробував в минулому році. Можливо працює через цей метод привʼязки без cra кабінету. 🙂
-
Никому тут не надо париться. В Канаде будет то же что с геями из ближнего востока каких объявили преступниками в у себя дома в Ираке за то что они геи — человек будет защищаться конституцией и рассматриваться как беженец. Наоборот, у всех будут весомые основания получать ПР по гуманитарной программе!
-
Мікрохвильовка стан ідеальний все працює 30дол
-
Продам свій Nissan Pathfinder 4.0. 2008р Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація 7місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс коліс всесезонка 285000 пробіг В дуже хорошому стані. Мотор коробка ходова без нарікань. Новий акумулятор. Колеса на додачу Чудовий та надійний Ціна 7300 є торг Ціну знижено 7000
-
Привіт Шукаємо модель в українську студію Оплата-кава Пишіть в особисті за деталями
-
Доброго вечора,а хто стикався з таким питанням при подачі на фінансову допомогу 3000$,дякую
-
I wouldn’t compare
-
Halina Miller, делает на украинском, также там есть индус нотариус, который ни слова не понимает, но тоже подписывает на украинском)
-
Продам за 120 $
-
Will see
-
But won’t argue either
-
Знаю что «алкоголичный» Ну другую группу не нашла ) Ну может кто то хочет съездить завтра в зоопарк и в Heritage park в чт или наоборот Уезжаю с Канады хотелось бы посетить А самой не хочется ехать 🥹
-
Доброго дня,а хтось стикався з такою проблемою при подаванні на фінансову допомогу 3000$,велике дякую
-
Привіт Кому цікаво робота,компація де я працюю,шукає працівників Компанія займається «landscaping» Вакансії відкриті на construction,робота заключається по типу садити різні рослини,стелити траву і тд Старт ніби варіюється біля 20+$,це уточняти потрібно на співбесіді Rimrock-назва компанії,можете погуглити 2526 Battleford Avenue SW Bldg. 8, Suite 234 Кому потрібна робота,приносьте туди резюме,з великими шансами візьмуть
-
(Некоторые просто каждый день сабмитили пока не проходило)
-
Не могу только найти, какой там номер звонить
20 Jan 2023, 19:11
316634/375058
5 minutes ago