UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не везде, в некоторых не принимают, се и св я ходила - без приняли
-
Тоді обходьте стороною
-
Не пикап не нужно он жрет шо танк
-
З оголошенням шукаю канадця, куплю чесне авто? 😂
-
Канадієць, Джошуа, ще й білий і це не расизм боронь боже 😂
-
Привіт, ми щойно прибули 😊👋 Питання по сін, чи можна в порядку живої черги приходити?
-
🤣🤣 тут реально то рідкість. Ідіть в церкву!
-
Ну мы за день 200 сделали км
-
Кажуть якщо не ф-150, то тікати
-
Підкажіть знайомого канадця 😂
-
А я знаю, ми мали Мерседес 280 тис, мали іншого мерса теж 330 тис, тут таке, залежить від стану, по укр дорогах то після 50 тис страшно було б брати, а тут якось це не береться до уваги, принаймні мною 😅 Ще наприклад сьогодні, ми в 2 магазини заїхали, 60 км за день проїхали 😳 і де то збирається? 😂 Тут відстані ішні, то й цифри інші
-
Вот я присматриваюсь к фордам но не знаю как они тут
-
Это есть ибо доджи и джипы очень популярны
-
Dodge Caliber выше по просвету Аcura TL низкая
-
А перекуп якої наружності був?
-
Теж стикнувся з проблемою вибору 🚘 авто. І так дефіцит чіпів на ринку тут відчувається. -- де шукати: Якщо вже шукати якесь авто, то на marketplace -- тому що там видно продавця.( Щоб зірочки були і ім'я було не "Sky sky", "51248lol", Gihfar Alhasam і тд... Kijiji -- рідко може поталанити там знайти норм продавця. Що робити, а що ніт: 1. Ні в якому разі не купуйте авто і взагалі краще не мати справи з індусами, пакистанцями і тому подібним. Це не про расизм, це здоровий глузд. 2. Не надсилайте гроші на перід, навіть 20 баксів. 3. Навіть якщо авто виглядає чудово, не вірте на слово. ❗Обов'язково❗ перевірте на Carfax(carvertical -- буде дешевше). 4. Обов'язково завезіть до механіка!!! Якщо продавець відмовляється везти до механіка. НЕ БУДЬТЕ НАЇВНІ!!! Не беріть не перевірене авто. Це ваша безпека і ваших близьких. 5. Шукайте авто по знайоми, канадцям. Так є більша ймовірність знайти авто з чесною історією і не скрученим пробігом. 6. Страховка. Якщо ви обслуговуєтесь в банку, то дізнайтесь чи є у них страхівка. Для клієнтів є знижки. Страховим агентам кажіть, що авто паркуєте в гаражі і на ньому новесенька зимова резина.
-
Потому что « кто не работает - тот ест !» 😂😂😂
-
Ну почему я 2й раз пропускаю из-за работы😭😭😭😭😭
-
Ого 280 салидный
-
Ой так, ми ж то ще ті покупці, пише, 170 тис, ми такі оо, мало, а то милі виявилися 😂😂😂
20 Jan 2023, 19:11
31669/377576
less than a minute ago