UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Может у кого то есть лишний блок?😅 я просто не очень хочу общаться с такими персонажами)
-
Ні, це балачки Але ж літо, то не сезон! Куба, Домінікана і Мексика суто для відпочинку з жовтня до березня.
-
А, ну норм тогда.
-
В моем случае реже это уже вообще ничего не курить😅 я пачку 25 штук курю 4 дня
-
Ford Escape 2.5 . 4x4. 3500$ Active, AB. 330 000km. No oil leak. No rust. New front control arms. New sway bar links. New tie rod inner and tire rod end. Two sets of wheels. AC working perfectly. Cracked windshield. Clean inside. No smoking, no pets.
-
Окей) спасибо)
-
Дешевше як раз зараз, бо в їхнє "літо" - то сезон і ціни ростуть.
-
Без поняття
-
Насколько другой?
-
Genie Smoke Shop Тут працює російськомовний єврей, він весь час ті папіроси під прилавком має, але ціна на них може бути іншою ніж у туземців
-
Я продаю
-
Я их побаиваюсь
-
Хто продає з дівчат утюжок для волося?
-
Я голосую за Бразилію, особливо Ріо😍
-
треба було вирячити очі і почати дивитися десь йому трохи за плече 😏
-
Так, я їх бачила, хотіла сфоткать, як дійсно місцевих, та передумала, коли один на мене зиркнув оком "дикого койота, що крадеться в нічних хащах"... ідея була не дуже, я його зрозуміла
-
Привіт.Продаю Автомобіль Nissan Versa .Пробіг 191 тис. Коробка автомат. Active статус✅ 🟢Причина продажу: купували зі знайомим на двох ,менше року тому(за 5500$ з пробігом в 183 тис.),але в кінці місяця закінчується контракт на квартиру і розʼїжджаємось . ⚪️Що робилось : міняли масло на 188 тис. Міняли моторчик пічки,бо там ще заводський стояв. 🟠Машина в хорошому стані і не має проблем в середині.По кузову є момент (видно на фото),нам нарахували 250 $ за ремонт.В нас підземний паркінг і в попереднього власника вона стояла на підземному паркінгу.Є 2 комплекта шин - зима і літо ,вони в досить хорошому стані .Розхід на 100 км - 8 л.Є круїз контроль🫶🏻 🔘Ціна : 4400 з невеликим торгом біля машини
-
Тостер - 20
-
Пилосос - 120
-
Лампа - 30
20 Jan 2023, 19:11
316813/372553
15 minutes ago