UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Dodge Caliber выше по просвету Аcura TL низкая
-
А перекуп якої наружності був?
-
Теж стикнувся з проблемою вибору 🚘 авто. І так дефіцит чіпів на ринку тут відчувається. -- де шукати: Якщо вже шукати якесь авто, то на marketplace -- тому що там видно продавця.( Щоб зірочки були і ім'я було не "Sky sky", "51248lol", Gihfar Alhasam і тд... Kijiji -- рідко може поталанити там знайти норм продавця. Що робити, а що ніт: 1. Ні в якому разі не купуйте авто і взагалі краще не мати справи з індусами, пакистанцями і тому подібним. Це не про расизм, це здоровий глузд. 2. Не надсилайте гроші на перід, навіть 20 баксів. 3. Навіть якщо авто виглядає чудово, не вірте на слово. ❗Обов'язково❗ перевірте на Carfax(carvertical -- буде дешевше). 4. Обов'язково завезіть до механіка!!! Якщо продавець відмовляється везти до механіка. НЕ БУДЬТЕ НАЇВНІ!!! Не беріть не перевірене авто. Це ваша безпека і ваших близьких. 5. Шукайте авто по знайоми, канадцям. Так є більша ймовірність знайти авто з чесною історією і не скрученим пробігом. 6. Страховка. Якщо ви обслуговуєтесь в банку, то дізнайтесь чи є у них страхівка. Для клієнтів є знижки. Страховим агентам кажіть, що авто паркуєте в гаражі і на ньому новесенька зимова резина.
-
Потому что « кто не работает - тот ест !» 😂😂😂
-
Ну почему я 2й раз пропускаю из-за работы😭😭😭😭😭
-
Ого 280 салидный
-
Ой так, ми ж то ще ті покупці, пише, 170 тис, ми такі оо, мало, а то милі виявилися 😂😂😂
-
Поважний вік :) вітаю ваз з цінним придбанням
-
280 тисяч км 😅😅
-
То що там по шашликам? 🤔
-
Я була 19.10, прийшла біля 12ї, в через 50 хв вийшла з сін номером ;) але робили 2 шт, я і чоловік, якби сама то певне в 40 хв вклалась :)
-
Теж у даунтауні
-
А який пробіг у машини можна поцікавитись?
-
Може, від центру залежить? Я в Даунтауні була. А попереднього дня заходила о 2й дня, так там народу сиділо-дихати було неможливо. І охоронець сказав, очікувати приблизно 4 години
-
Буквально 5 повідомлень...
-
Писали вже, прогорни вище
-
Что приобрели если не секрет ?
-
На SE Regitry прийшли в 12 дня, зареєструвались, 10 хвилтин зачекали і через 30 хвилин отримали SIN. Це було місяць назад.
-
Приходили к часу дня - прождали пол часика всего)
-
И в 8.30 была принята в первую очередь
20 Jan 2023, 19:11
31682/374742
18 minutes ago