UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Надо просто подойти и начать гавкать
-
Ніхто не їде з літньої Канади, коли для цього є зимові місяці
-
Вони ж виглядають небезпечно. Я просто не знала, что вони чимось торгують
-
Підскажіть чи діють ще бенефіти для українців? Заболів зуб, не знаю що і робити🫠 Якщо так то як ними користуватись
-
Добрый день, двое парней ищут работу за кеш. Если есть какая-то информация заранее спасибо)
-
Продаются детская кровать с матрасом, состояние отличное, продажа в связи с выездом из провинции: - кровать детская синяя (размер Twin) + матрас $90 Самовывоз из Сильверадо.
-
Можно ещё по 17 на West проехать до Killarney Recreation Center
-
Або ще тут maps.app.goo.gl/hEgrUUj8Rs88cZQ69 А взагалі в листі з fair entry є список де то можна оформити
-
maps.app.goo.gl/kHCoaHykrLEqS2iK9 Отут певно найближче буде
-
Apollo. Все робиться онлайн.
-
Це я розумію, а коли в людини обмежений бюджет. Тут не лише про бажання річ, а про можливості також
-
t.me/uu_calgary/49472/414953
-
В відповідній гілці тільки вчора постили контакти працівників, і не тільки цього банку
-
Доброго дня, може хтось знає в якому відділенні Scotiabank в Калгарі є україномовний або російськомовний працівник? Дякую за відгук.
-
А якщо пише, що вони тимчасово закриті (через воду), то паси також не можна поки оформити ?
-
Хороший вопрос. В некоторых ещё спортзалы есть, с одной стороны, они могут работать, но душ наверное закрыт. А могут ли они работать без душа? 🤔😐
-
Кофемашина Полностью рабочая , пользовались около года Продаю за ненадобностью Можно забрать в центре Не знаю во сколько оценить поэтому предлагайте цену
-
Коли я оформляв, то було оголошення що душі не працюють, басейни працювали. Як зараз - не знаю, чекайте початку Stampede і послаблення обмежень
-
Добрый день, я подросток мне 16 лет. Ищу подработку, могу помочь с переездом. или ваше предложение. по поводу в лс.
-
Це ви про продовження перміту чи це про перший ваш ворк перміт?
20 Jan 2023, 19:11
316841/371929
9 minutes ago